2777
2789
مرسی عزیزان از رااهنمایی ها واسم دعا کنید بتونم یه حای خوب خونه بگیرم ویه چند تا دوست خوب پیدا کنم&n ...

دوست خوبم سلام .

من ساکن پردیسان. اینکه میگین گیر میدن به حجاب رو بزارین کای بهتون بگم.توی قم یه محله هایی نزدیک حرم خب به خاطر حضرت معصومه خیلی روحجاب حساسن.مرکز خرید های قم هم ک کلا نزدیک حرمن.اما پردیسان چندین محله داره.خیابون های علمدار واطراف همش شخصی ساز هست و رفاهش بیشتره

وسط پردیسان ک خیابون های کنار کانال اب هستن همگی مجتمع اند. رفاهش کمه.اما محله زیتون پردیسان خیابون نجاتخواه .که همه ویلایی اند.خودم اینجام.

رفاه زیادی داره کاملا مث وسط شهر .هم مدرسه هم نانوایی و میده فروشی هم سوپر مارکت ارایشگاه مکانیکی .

ولی کلا غریبه ها به فضای قم عادت نمیکنن .چون نگاه مردم آزار شون میده .ما خودمون که چادری هستیم هم اذیت میشیم.

ولی محله های بالا مث صفائیه بنیاد زنیل آباد سالاریه دیگه اینجور حجاب توش جا افتاده .

سوال دیگه اگه داشتین بپرسین

دخترکم زیبای منی/  یار نه ماه ی منی /عشق منی
دوست خوبم سلام . من ساکن پردیسان. اینکه میگین گیر میدن به حجاب رو بزارین کای بهتون بگم.توی قم یه مح ...

ممنون عزیزم که این قدر با حوصله جواب دادی.والا منم موندم چه کنم.چاره ای جز اومدن به قم ندارم ولی نمیدونم کجا خونه بگیرم که بعد پشیمون نشم.ونخوام باز سختی یه اسباب کشی دیگه رو به جون بخرم😐 یعنی الان جایی که شما زندگی میکنید هم به یه مانتویی امروزی بد نگاه میکنند .تذکر هم میدند .من سرم همش تو زندگی خودمه واسه همین از اینکه کسی بخواد بهم امر ونهی کنه بدم میاد .شما قیمتای رهن خونه تو پردیسان رو میدونید.تفاوت قیمتش با زنبیل آباد چقدر است عزیزم.میخوام بدونم تفاوت قیمتشون خیلی زیاد هست ایا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزان از رااهنمایی ها واسم دعا کنید بتونم یه حای خوب خونه بگیرم ویه چند تا دوست خوب پیدا کنم&n ...

سلام 

ماگروه خانمهای قم داریم میتونید تشریف بیارید

توی تلگرام به ایشون پیام بدین     

Manokhoodaaa@

....شرط ورود به گروه ارسال ویس هست...اگر مشکلی ندارین با ویس،،،بهشون پیام بدین تا لینک گروه خانمهای،قم بدن بهتون

آیدیشون 

Manokhoodaaa@

پیوی خودتون آیدیشونو بزنید بعد روی اون کلیک کنید

دوست خوبم سلام . من ساکن پردیسان. اینکه میگین گیر میدن به حجاب رو بزارین کای بهتون بگم.توی قم یه مح ...

سلام 

Manokhoodaaa@

....شرط ورود به گروه ارسال ویس هست...اگر مشکلی ندارین با ویس،،،بهشون پیام بدین تا لینک گروه خانمهای،قم بدن بهتون

آیدیشون 

Manokhoodaaa@

منم ساکن قم هستم

سلام 

Manokhoodaaa@

آیدیشون 

Manokhoodaaa@

ممنون عزیزم که این قدر با حوصله جواب دادی.والا منم موندم چه کنم.چاره ای جز اومدن به قم ندارم ولی نمی ...

بعضی مردا واقعا مریض و فرقی براشون نمیکنه .مانتویی یا چادری. نه تذکر نمیده کسی حق نداره البته.

تو پردیسان از ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون رهن میکنن 

بستگی به متراژ داره

ولی توصیه ام اینه ک سمت خیابون نجاتخواه بگیرین چون هم رفاهش بیشتره .هم تا داخل شهر کلا ۷ دیقیه فاصله داره

اما زنبیل آباد خیلی گرونه تا ۵۰۰ میلیون هم رهن میکنن 

حتی قدیمی هاش

اگه بوجه تون میرسه سمت بنیاد و شهیدکریمی یا انسجام بگیرین ک راحت تره.

تو برنامه دیوار شهر قم رو انتخاب کنین و راحت ببینین خونه هارو

مشکل دیگه ام ک ممکنه پیش بیاد براتون خشکی هوا هست

اینجا هوا بسیار گرم و بسیار خشکه .جایی رو انتخاب کنین که کنارش پارکی چیزی باشه تا زیاد سخت‌ترین نشه😊

دخترکم زیبای منی/  یار نه ماه ی منی /عشق منی