2777
2789
مغازه زیاد نداره (منظور سرکوچه و ایناس) اکثرا مجتمع مسکونین بیشتر مغازه‌ ها تو خیابون اصلی هستن

کجاهای قم واسه زندگی خوبه من اهل حجاب نیستم میخوام راحت باشم کجا رو بهم پیشنهاد میدید که زیادم گرون نباشه واسه اجاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجاهای قم واسه زندگی خوبه من اهل حجاب نیستم میخوام راحت باشم کجا رو بهم پیشنهاد میدید که زیادم گرون ...

سالاریه خوبه ولی گرونه زنبیل آباد و بنیادم بدنیستن خوبن

💗🖤 ''I'm certified ''BLIИK
به حجاب گیر نمیدن مدرسه ابتدایی خوب داره کلا هر چه اطلاعات داری میدی ثواب داره

من ۱۰۰۰ بار رفتم پردیسان قم خونه خواهرم اونجاست هیچ گیری به حجاب نمیدند اینها همش حرفه پردیسان ۲۰۰ هزار نفر جمعیتشه تقریبا توش همه امکاناتی هست اکثرا اپارتمان هستند دیگه تا شهر با ماشین نهایتا ۷ تا ۱۰ دقیقه راهه فکر کنم ۱۰ کیلومتر بشه

من شمالی هستم همسرم ماموریت داره واسه چند سال اونحا خیلی میترسم شنیدم تو خیابون به ادم گیر میدن منم ...

قم آدم مذهبی زیاد داره ولی اونجا هم بدحجابی داره زیاد میشه ولی اکثرا مردم خوبی هستن

💗🖤 ''I'm certified ''BLIИK
جدی تا خود قم ده دقیقه فاصله هست .سلفجگان کحا میشه

اوه سلفچگان ۵۰ کیلومتر بعد پردیسانه پردیسان دیگه تقریبا یه جورایی چسبیده به قم دیگه ۱۰ دقیقه با ماشین بری وارد بلوار امین میشی که تقریبا میشه بالا شهر قم و لاکچری