2777
2789
عنوان

علائم ترکیدن کیست چطوری میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 32 پست
واقعا ؟؟؟؟!!! من دیروز حتی استفراغ کردم اصلا ی حالی بودم

دقیقا منم مث شمامیشدم وحتی شبونه هم بیمارستان میرفتم ولی هیچ وقت کیستم نترکید چندماه قرص ال دی دکترم دادولی خوب نشدم پیش دکترطب سنتی رفتم یه پودردادکه اونوجوشوندم وهرروز خوردم بعد یکماه رفتم سونو دکترم متعجب شد که چه زودخوب شدم

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم ... وای نه غیر قابل تحمل بود حتی الانم زیر دلم درد می‌کنه ... کلم بروکلی همیشه بخورم؟ ممن ...

خواهش میکنم خواهرم، آره بخور اما بیشتر از روزای آخر پریودت تا روز بیستم پریودت هرروز خامش رو بخور اگه تونستی عالیه، حتی برای کیست سینه و اینا هم خوبه، عزیزم کیطت اگه بترکه خدایی نکرده خونریزی داری و بابتش اصلا بیهوش میشی، منم کیست داشتم وقتی راه میرفتم انگار یه توپ توی شکمم تکون میخورد بخدا ازترس نمیتونستم هیچ کاری بکنم انقد بزرگ شده بود حسش میکردم

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
خواهش میکنم خواهرم، آره بخور اما بیشتر از روزای آخر پریودت تا روز بیستم پریودت هرروز خامش رو بخور اگ ...

چشم حتما میخورم ممنونم عزیزدلم... باید حتما برم سونوگرافی ببینم چطور شده ‌.. دکترم گفت اگر حامله نشدی بعد پریودیت برو ولی خب می‌خوام زودتر برم ببینم چی شده که دیروز اونطوری شدم . الانم درد می‌کنه 

ممنونم لطفا برام دعا کنید خیلی نگرانم . میگم نکنه باردار باشم دردسر بشه 

به حق این روزای عزیز. خداسلامتی بهت بده عزیزم نگران نباش برودکتر

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
چشم حتما میخورم ممنونم عزیزدلم... باید حتما برم سونوگرافی ببینم چطور شده ‌.. دکترم گفت اگر حامله نشد ...

آره گلم‌ حتما برو انشاالله که چیز مهمی نباشه و زودتر خوب شی و باردار بشی و خدا بهت بچه ی سالم بده

یه روز یه گدا بوده که دونفر بودن هرروز بهش سر میزدن یکیشون هر روز بهش یه لگد میزد و یکیشون هرروز بهش پول میداد، یه مدت این دو نفر پیداشون نمیشه اونیکه لگده رو میزد شد آدم خوبه و اونیکه پول میداد بهش شد آدم بده چون چند وقت پیداشون نبود که بهش لگد بزنن یا پول بدن، مراقب باشین بیش از اندازه خوب نباشین چون یه روز نبودن خوبیتون یا کم شدن خوبیتون باعث بد دیده شدنتون میشه، ✓/// از طرف یه احمق که همیشه خوب بوده و ساده از بس بلا سرم اومده دیگه از خودم بیزارممممم بخاطر کودن بودنم و سادگیم، انشاالله یه روزی میاد میبینم که حقم گرفته شده و میام اینجا مینویسم🖤😭
آره گلم‌ حتما برو انشاالله که چیز مهمی نباشه و زودتر خوب شی و باردار بشی و خدا بهت بچه ی سالم بده

قربونت برم ممنونم خانومی . ان شاءالله با دعای خیر شما 🙏🙏🙏🙏

بله تو اقدام

سونو نرفتی من یه بار عین تو شدم گفتن خلارج رحمی مشکوکی

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

سلام حتما فردا اول برو یه ازمایش بارداری بده 

منم چند روز درگیرم کیست داشتم حاملگی خارج رحم بود 😢😢😢😢

درد دارم اصلا یه حالی 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
سونو نرفتی من یه بار عین تو شدم گفتن خلارج رحمی مشکوکی

نه نرفتم یازده روزه اقدام کردم ممکنه نشون بده ؟؟؟ آخه رفتم دکتر سونوگرافی واژینال ازم گرفت گفت کیست پنج سانتی داری