2777
2789
عنوان

جاریم فردا میاددد😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 24 پست
الان یه عده میان میگن فعلا یه بار دیدیش هنوز اون روشو نشونت نداده😂 خوش بگذره گل❤

امیدوارم اون طوری نباشه😂😂😂😂😂

ولی خب با من خیلی خوبه و همه جاهایی که حتی خبر ندارم ازم طرفداری میکنه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر چقدرم خوب باشید باهم باز جاریه حواست خیلی باشه کلا مرتب و منظم باش خیلی ام شلوغ پلوغ نکن پذیرایی تو ولی شیک و مرتب پذیرایی کن کلاس کاری خودتم حفظ کن

مثلا اگر تهیه غذا میبینی میتونی ی مدل پیش غذا ی مدل غذای اصلی و ی دسر سرو کنی برای پذیرایی عصرانه ام چایی با دورچین شیک و میوه

😂😂😂😂😂😂مادر شوهرم خالمه

من تا 4 سال پیش لاشق جاریهام بودم دوسشون داشتم ولی فهمیدم همه خندهاشون الکی بود اصلاا ب جاری نزدیک نشو اصلا یک کلام پست مادرشوهرت حرف نزن 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
من یه جاری دارم انقد سر زبون داره یه عالمه حرف میزنه با سیاسته عروس اوله من دومیم خودشو تو دله همه ج ...

عزیزم منم همینطورم با اینکه مادر شوهرم خالمه انقدر زبون نمیریزم ولی خب ماها ساده ایم و به مرور میفهمن مام ادم خوبه بودیم ولی نشون ندادیم😂😂😂😂 

وای جدا؟؟؟

جدی میگمااا واااقعا  اصلااا ب هیچ وجه غیبت خانواده شوهرتو نگو از خوشیهات نگو تا میتونی رغت و آمد و محدود کن 

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨

من هنوز جاریم رو ندیده بودم که یه فتنه به پا کرد خبرش به گوشم رسید تا صبح از ناراحتی نخوابیدم و از همون موقع ازش متنفر شدم. ولی باز بخشیدمش و روز خواستگاری به مامانم بی احترامی کرد من باز بخشیدمش، هفته دوم عقدمون جلو روم گفت شوهرت خیلی لای دخترا بود قبل تو و من خر باز بخشیدمش، ریز ریز کرم می ریخت و من باز می بخشیدمش تا جایی که فهمیدم یه گ.و.ه بزرگ پشت سرم خورده و رابطه رو بعد از دو سال و نیم کات کردم. کاش همون هفته دوم عقدم کات می کردم 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.