2777
2789

متاسفانه دوسال پیش مادرم این مریصی رو داشت مافک میکردیم تیرویده عمل کردن توده وتیرویدشو برداشتن دوباره دوسال بعد ایجادشد اسفندعمل کردوفهمیدیم توده بدخیم بوده دکتر شیمی درمانی نوشته دارم ازناراحتی دق میکنم خودمم بچه ۵ماهه دارم .نمیدونم چیکارابراش کنم چیا خوبه براش چه دعایی کنم که حتما جواب بگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دوستم داشته بعد از چند دوره شیمی درمانی خوب شد خداروشکر توده های گردنی با شیمی درمانی خوب‌ می ...

واقعا دوست شما الان کاملا خوب شده؟چندوقته ازاخرین شیمی گذشته ؟؟میشه بیشتر بگی موهاش ریخت؟

واقعا دوست شما الان کاملا خوب شده؟چندوقته ازاخرین شیمی گذشته ؟؟میشه بیشتر بگی موهاش ریخت؟

اره عزیزم الان 4سال میگذره

موهاش کامل ریخت اره

تو اون دوره ورزش و نقاشی خیلی به روحیه و بدست اوردن سلامتیش کمک کرد،داداشش تردمیل گرفته بود کلنم میبردنش طبیعت تا روحیش خوب بشه

هر سال فقط میره ازمایش میده همون چکاپ رو که همه باید برن

ولی اینو ‌مطمئن باشین توده های گردنی با شیمی درمانی خوب میشن 

لطفا ظاهر هلو باطن لولو نباشیم😁تحمل شنیدن نظر مخالف رو نداری؟ ی نفس آروم بکش
اره عزیزم الان 4سال میگذره موهاش کامل ریخت اره تو اون دوره ورزش و نقاشی خیلی به روحیه و بدست اوردن ...

چنددوره شیمی درمانی شد من از موریختن مامانمم میترسم دلم نمیخاد غصا بخوره روحیش خوب نیس اصلاشوک شدیم وقتی فهمیدیم نمیدونم چیا خوبه براش ؟

چنددوره شیمی درمانی شد من از موریختن مامانمم میترسم دلم نمیخاد غصا بخوره روحیش خوب نیس اصلاشوک شدیم ...

فکر میکنم بیشتر از 6دوره بود

روحیه اطرافیان خیلی خیلی تاثیرمیذاره روی ایشون،خیلی هواشونو داشته باشین تنهاشون نذارید ورزش خیلی مهمه کمکشون کنین ورزش کنن،امیدوار باشین و حرفای امیدوارکننده بزنین

یادمه اولین جلسه ی  شیمی درمانی رو با دوستم رفتم ی بروشور بهش دادن چه خوراکیایی مصرف کنه 

ولی یادمه ی سری بوها و غذا ها بعد از شیمی درمانی اذیتش میکرد و حالت تهوع داشت اوایل هر دوره 

ولی خداروشکر گذروند شما هم با کمک خدا دورشو راحت میگذرونین و مادرتون زودی سلامتیشونو بدست میارن

فکر میکنم بیشتر از 6دوره بود روحیه اطرافیان خیلی خیلی تاثیرمیذاره روی ایشون،خیلی هواشونو داشته باشی ...

عزیزم خیلی ازت ممنونم ،میشه ازدوستتون بپرسید یسری تجربه ونکاتو بم بگید بخدا دعاتون میکنم توشیردادن بچم دعاتون میکنم.

عزیزم خیلی ازت ممنونم ،میشه ازدوستتون بپرسید یسری تجربه ونکاتو بم بگید بخدا دعاتون میکنم توشیردادن ب ...

قربونتون برم عزیزدلم❤️❤️❤️وقتشو دارید ی لینک براتون بفرستم مطالعش کنید؟یکم طولانیه،توی سایت ویرگول یکی از کاربرها تجربیات بعد از شیمی درمانی رو دقیق و با جزییات اومدن توضیح دادن 

قربونتون برم عزیزدلم❤️❤️❤️وقتشو دارید ی لینک براتون بفرستم مطالعش کنید؟یکم طولانیه،توی سایت ویرگول ی ...

بفرست عزیزم اگه چیزی ازدوستتون میدونید بگید انشالله تودنیا واخرت به همه حاجتهای قلبیت برسی .بوسسسس

بفرست عزیزم اگه چیزی ازدوستتون میدونید بگید انشالله تودنیا واخرت به همه حاجتهای قلبیت برسی .بوسسسس

فدای شما 😘😘😘به رو‌ چشمم عزیزدلم

من این مطلبی که لینکشو میخوام بذارم رو خوندم همه چیزایی که دوستم‌ تو اون مدت بهش میگذشت رو واقعا اونجا هم توضیح داده حتی کاملتر و بهتر

برای همین‌ پیشنهاد میکنم اول مطلب رو بخونین اگر سوال دیگه ای براتون‌پیش اومد بهم بگین تا از دوستم‌ بپرسم

راستش تو این چهار سالی که از بهبودش میگذره برای اینکه خاطرات اونموقع براش یاداوری نشه در مورد جزییاتش چیزی ازش نپرسیدم

این لینک

https://virgool.io/@ainyava/chemotherapy-hat0jofaazzb

فدای شما 😘😘😘به رو‌ چشمم عزیزدلم من این مطلبی که لینکشو میخوام بذارم رو خوندم همه چیزایی که دوستم ...

ممنونم عزیزم اره خب سخته یاداوری روزای سخت.تاهمینجاشم کلی لطف کردی وانرژی مثبت فرستادی.

ممنونم عزیزم اره خب سخته یاداوری روزای سخت.تاهمینجاشم کلی لطف کردی وانرژی مثبت فرستادی.

عزیزم اگر بعد از مطالعه سوالی داشتین حتما میپرسم 

من‌مطمئنم‌ مادرتون خیلی زود حالشون خوب خوب میشه روحیتون‌ رو حفظ کنین و امیدوار باشین و طاقت بیارین❤️❤️❤️😘😘😘

عزیزم اگر بعد از مطالعه سوالی داشتین حتما میپرسم  من‌مطمئنم‌ مادرتون خیلی زود حالشون خوب خوب م ...

لینک روخوندم عزیزم،مشکلشون متفاوت ترازمادرمن بود.مادرمن خداروشکر توده نداره باعمل برداشتن توده رو.بخاطرهمین فک میکنم دوز داروها وشیمی درمانیشون متفاوت باشه.برامادرمن دوره هست هردوره چندروز ۴ دوره است کلا.برا ریزش موش نمیدونم چکارکنم واینکه بجز روحیه چکارایی کنم خوشحال باشه اخه همش افسده وغمگینه