2777
2789
پشیمون نیست؟ عکس العملت چی بود؟ زن متاهلو مگه نمیشه صیغه کرد که

میگفت‌ پشیمونه.. کلی گریه کرد باهام.. ولی دوباره سر یه فرصت از سر گرفت رابطشو.. خیلی وابسته اون رابطه بود.. و چند بار گفت کاش زمان برمی‌گشت و این اتفاقات نیفتاده بود.. رفتارشنباهان عوض نشده مث قبل دوسم داره و کاراشو میکنه.. من که اصلا نمیفهمیدم کلی گریه کردم و حالم بد بود و یه شرایط بدی داشتم با بچه 40 روزه😔انقد گفتم چرا اینجوری کردی.. نمیدونم چرا انقد نفهم بود.. دوستش مرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخشیدیش

از ذهنم نمیره.. چند شب پیشم دوباره کلی گریه کردم😔اگه میتونستم طلاق بگیرم میبخشیدمش و خلاص.. دلم ازش گرفته با اون حجم دوس داشتن ک میگفت این کارش زیاد بود.. فکر کرده چون صیغس دیگه خیلی خوبه.. که خب همش بهانس

دوستش مرد

متاسفم

همینا اسم خانمای بیوه رو خراب کردن دیگه.هوار میشن رو زندگی مردم

خیلی ناراحت شدم.اگه شرایط طلاق و نداری حتما بگو خونه به اسمت کنه.مهریه هم بگیر.حضانت بچه رو هم بگیر

نه متاسفانه..جدا شدنم شرایط خودشو میخواد.. میگه دوستم داره مهریمو میده طلاق نه

مهریتونو بگیرین بنظرم پولاتونو پس انداز کنید بعد طلاق بگیرین واقعا سخته خدا کمکتون کنه🤕

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
میخوام اینکارو بکنم.. چجوری بگم به‌ش؟ خاک تو سرمشاورا یکیشون اینو نمیگن

بگو نمیتونم کنار بیام

اعصاب و روانم بهم ریختست.بگو فقط طلاق میخوام.وقتی ترسید بگو باید خونه به نامم کنی.

باید همون موقع که تنور داغ بود اینکارو میکردی.ولی الانم دیر نیست.

تا میتونی هر چی داره با اسمت بزن.بعد که بچه بزرگ تر شد ازش جدا شو.

مراقب باش دیگه بچه دار نشی.

ببین شوهرت وقتی راحت میگه گناه نکردم صیغم بوده ینی خیلی وقیحه و حق مسلم خودش میدونه.ازش جدا شو.

اون زن چیشد،؟

بگو نمیتونم کنار بیام اعصاب و روانم بهم ریختست.بگو فقط طلاق میخوام.وقتی ترسید بگو باید خونه به نامم ...

اون زنم واسه خودش میچرخه.. چی میشه؟ تو محله مونه و فامیل من.. عوضی.. قیل و قال راه ننداختم اولش که آبروریزی نشه همه تو محل همو میشناسن.. پدرشوهر اون زنم می‌فهمید دوتاشونو میکشت..

اتفاقا باید آبروشو میبردی چرا سکوت میکنی.الان فقط تو داری حرص میخوری و اونا عین خیالشون نیست.

چکار کنم؟ 😣میترسم از آبرو بردن.. ولی اونا از سوزوندن دل من نترسیدن.. شوهرم چندباری عذرخواهی کرد ولی در کل میگه گناهی نکرده تو اینکارش.. دل منو شکسته اما گناه نه.. یبارم گفت نه من به اجازه نیاز داشتم نه اون زن😐

آخ آخ چقدر گستاخخخخخ باید آبروشونو میبردی .اشتباه کردیی فردا پس فردا عقدش نکنه خوبه.تا میتونی پس ا ...

اگه محلمون کوچیک نبود عقدشم می‌کرد.. بخاطر اینه که ناراحتم.. با خواسته ی دل ولش نکرد.. الانم بهش شک دارم.. نمیدونم چکار کنم با یه بچه.. نمیشه بدون عشق زندگی کرد😔علنا بهم گفت وابستشم

اگه محلمون کوچیک نبود عقدشم می‌کرد.. بخاطر اینه که ناراحتم.. با خواسته ی دل ولش نکرد.. الانم بهش شک ...

فقط پول جمع کن همین.فعلا تا از ابرو میترسه ازش پول بگیر.ملک بگیر.اگه علنی شه دیگه از هیچی نمیترسه.

اگه خونه به نامت کرد بگو حضانت بچه هم میخوام.اگه گفت نه تهدیدش کن بگو ابروتونو میبرم.به هر حال همه تلاشتو بکن فعلا.که اگه خدایی نکرده عقد کرد نسوزی.راحت بتونی جدا شی

معلومه که وابستشه.راحت رابطه داره باهاش.اونم که باهاش زیر یه یقف نیست که دعوا کنه و غر بزنه،همش قربون صدقش میده.شوهره توام خوش میگذره بهش.

لعنت به اینجور زنای هرزه.

جالبه چه ازش دفاع هم کرده.میگه اونم اجازه نمیخواد از کسی😒😒😒باید به پدر و برادر زنه میگفتی