2777
2789

متاسفانه باید بگم هرچی زودتر رابطه ت رو کمتر کنی چون اگه دوستت داشته باشه برمیگرده اما اگه نخوادت به زور نمیشه کسی رو برگردوند بعدها عواقبش بدتر خواهد بود .. باید تمام جوانب رو بسنجی . 

باشه عزیزم ازت خیلی خیلی ممنونم

اگه حرف رفتن میزنه که توفکر رفتن هس .یجور زیرنظرش بگیر ببین داره کاراشو ردیف میکنه دنبال ویزاهس یانه .حس میکنم داره ویزا جورمیکنه فهلا چیزی نمیگه ببینه اگه جور نشد تورو هم ازدست نده .باهاش اسااااسی حرف بزن .ببین توسرش چی میگذره خیلیی توداره ها .حرف جدایی پیش بکش ببین چی میگه ،اخرش تا کی اخه .بگو اگه میخوای بری و منو بزاری بری تکلیفم روشن کن .بگو من نمیخوام مانع پیشرفتت بشم .شاید روش نمیشه و عذاب وجدان داره اینجوری میکنه که ازش سرد بشی .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به اینطور افراد میگن آدمهای حالی بی حالی . هر لحظه یه جورند منم همچین آدمی رو میشناختم دم به دقیقه میگفت میخوام برم یه جای دور آخر سر هم به زنش خیانت کرد . خودشو لوس میکرد . میدونی مردا باید رو زنشون تعصب داشته باشن چه معنی داره آیندشو بدون تو تصویر میکنه . میخواد یه کاری کنه خودت جداشی حق و حقوقت رو هم نده. خیلی محکم باهاش برخورد کن اگر پدر مادرت هم منطقی هستند در این مورد باهاشون صحبت کن.

Ich berge mich in deiner Hand
گفتم . با دهن کجی گفت هه اینو میگه منم بیام

عزیزم تا حالا حرف جدایی رو پیش کشیدین واکنشش رو ببینین...شما نگفتی پس من چی بشم؟کلا واسه زندگی منظورشون یا موقت برا ادامه تحصیل و کار؟

اگه حرف رفتن میزنه که توفکر رفتن هس .یجور زیرنظرش بگیر ببین داره کاراشو ردیف میکنه دنبال ویزاهس یانه ...

پاس ک داره.ولی اینجا تازه کاروبارش اوکی شده و پیشرفت کرده.خیلی حرف زدم باهاش چیزی بروز نمیده.خودشم گفت ک من ب کسی چیزی نمیگم.عذاب وجدان ک داره میفهمم .ولی چرا یهو منو نادیده‌گرفته بعد اینهمه سال عاشقی

عزیزم تا حالا حرف جدایی رو پیش کشیدین واکنشش رو ببینین...شما نگفتی پس من چی بشم؟کلا واسه زندگی منظور ...

خودش حرف جدایی زد ولی باخنده.نمیدونم شوخی بود یا جدی. گفت مهریه ات رو هم ندارم بدم

کلا انگار واس فرار از همه.وگرنه تازه پیشرفت کرده تو کارش دلیلی نداره ول کنه

نه... بچم 6 ماهشه الان.. داغونم.. 

چی بگم عزیزم خداکمکت کنه حق داری بهترینارو برات میخوام از خود خدا❤💔

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
خودش حرف جدایی زد ولی باخنده.نمیدونم شوخی بود یا جدی. گفت مهریه ات رو هم ندارم بدم کلا انگار واس فر ...

مهریتونو بگیرین اگ خواس بره بزارین بره نمیشه زندگیو با زور نگه داشت عزیزم ولی حتما مهریه رو بگیرین تا ادب بشه و کوتاه نیاین

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
هیجی.انگار من وجود ندارم

عزیزم ی تصمیم جدی بگیر و برخورد جدی کن برو خیلی جدی و خوب باهاش حرف بزن بالاخره شما کمعطل اون نیستین

عزیزم به اینطور افراد میگن آدمهای حالی بی حالی . هر لحظه یه جورند منم همچین آدمی رو میشناختم دم به د ...

منطقی نیستن زیاد

توی لین چتدسال این اولین باره ک اینجوری میبینمش.قبلا سرش قسم میخوردم اما الان انگار ک اصلا نمیشناسنش‌عین غریبه ها بهم نگاه میکنه

پاس ک داره.ولی اینجا تازه کاروبارش اوکی شده و پیشرفت کرده.خیلی حرف زدم باهاش چیزی بروز نمیده.خودشم گ ...

پاسپورت باویزا فرق میکنه عزیزم 😙پاس رومنم دارم 😕اما ویزا گرفتن سختهه اینکه بتونی به راحتی بری کشوردیگه وو .نکنه ازاون مردهاس که تا پیشرفت کرد همه چبوفراموش کرد .وقتتو تلف نکن اگه نمیخوادت جداشو .باپدرومادرش حرف بزن .بگو دلبل رفتارش چیه اخه .

پاسپورت باویزا فرق میکنه عزیزم 😙پاس رومنم دارم 😕اما ویزا گرفتن سختهه اینکه بتونی به راحتی بری کشور ...

میدونم فرق داره.فکر نمیکنم تو فکر ویزا باشه

.خودم گاهی حس میکنم تا وضعش بهترشده جوگیر شده ولی مطمئن نیستم