متاسفانه باید بگم هرچی زودتر رابطه ت رو کمتر کنی چون اگه دوستت داشته باشه برمیگرده اما اگه نخوادت به زور نمیشه کسی رو برگردوند بعدها عواقبش بدتر خواهد بود .. باید تمام جوانب رو بسنجی .
عزیزم به اینطور افراد میگن آدمهای حالی بی حالی . هر لحظه یه جورند منم همچین آدمی رو میشناختم دم به دقیقه میگفت میخوام برم یه جای دور آخر سر هم به زنش خیانت کرد . خودشو لوس میکرد . میدونی مردا باید رو زنشون تعصب داشته باشن چه معنی داره آیندشو بدون تو تصویر میکنه . میخواد یه کاری کنه خودت جداشی حق و حقوقت رو هم نده. خیلی محکم باهاش برخورد کن اگر پدر مادرت هم منطقی هستند در این مورد باهاشون صحبت کن.
اگه حرف رفتن میزنه که توفکر رفتن هس .یجور زیرنظرش بگیر ببین داره کاراشو ردیف میکنه دنبال ویزاهس یانه ...
پاس ک داره.ولی اینجا تازه کاروبارش اوکی شده و پیشرفت کرده.خیلی حرف زدم باهاش چیزی بروز نمیده.خودشم گفت ک من ب کسی چیزی نمیگم.عذاب وجدان ک داره میفهمم .ولی چرا یهو منو نادیدهگرفته بعد اینهمه سال عاشقی
چی بگم عزیزم خداکمکت کنه حق داری بهترینارو برات میخوام از خود خدا❤💔
سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
خودش حرف جدایی زد ولی باخنده.نمیدونم شوخی بود یا جدی. گفت مهریه ات رو هم ندارم بدم کلا انگار واس فر ...
مهریتونو بگیرین اگ خواس بره بزارین بره نمیشه زندگیو با زور نگه داشت عزیزم ولی حتما مهریه رو بگیرین تا ادب بشه و کوتاه نیاین
سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
عزیزم ی تصمیم جدی بگیر و برخورد جدی کن برو خیلی جدی و خوب باهاش حرف بزن بالاخره شما کمعطل اون نیستین
پاس ک داره.ولی اینجا تازه کاروبارش اوکی شده و پیشرفت کرده.خیلی حرف زدم باهاش چیزی بروز نمیده.خودشم گ ...
پاسپورت باویزا فرق میکنه عزیزم 😙پاس رومنم دارم 😕اما ویزا گرفتن سختهه اینکه بتونی به راحتی بری کشوردیگه وو .نکنه ازاون مردهاس که تا پیشرفت کرد همه چبوفراموش کرد .وقتتو تلف نکن اگه نمیخوادت جداشو .باپدرومادرش حرف بزن .بگو دلبل رفتارش چیه اخه .