2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط پول جمع کن همین.فعلا تا از ابرو میترسه ازش پول بگیر.ملک بگیر.اگه علنی شه دیگه از هیچی نمیترسه. ...

نه بابا بچه میخاد چکار هی یادش میدید. بچه رو هم بنداز گردن خود خیانتکارش.

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
اون زنم واسه خودش میچرخه.. چی میشه؟ تو محله مونه و فامیل من.. عوضی.. قیل و قال راه ننداختم اولش که آ ...

عزیزم شما خیلی صبوری...جزای هر دوشون مرگ همون...همسرتون دیده شما کاری نمیکنید بدتر روشون باز شده...اگه واقعا دوستون داشته باشه وقتی نباشین خودش میاد سمتتتون

بچه بدون مادر،؟مادر از بچه بگذره؟ چه حرفا میشنوم اینجا

اره پس چی ،بچه بدون پدر؟!

اون مادر بیچاره چه گناهی کرده ک تنهایی بچه رو به دندون بکشه و نتونه زندگیشو سر و سامان بده

بندازش گردن همون پدری که میتونست خرج دوتا زن بده

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)
عزیزم شما خیلی صبوری...جزای هر دوشون مرگ همون...همسرتون دیده شما کاری نمیکنید بدتر روشون باز شده...ا ...

چکار کنم؟ گاهی میخوام درخواست طلاق بدم عکس العملش ببینم.. جرات ندارم.. دلم آشوبه.. خدا که نخواست اتفاقی بیفته چند وقت با هم بودن و چیزی رو نشد

اره پس چی ،بچه بدون پدر؟! اون مادر بیچاره چه گناهی کرده ک تنهایی بچه رو به دندون بکشه و نتونه زندگی ...

یه جوری میگی بندازتش جلو پدره انگار دور از جونش سگه.

بچه چه گناهی کرده.بچه کوچیک مادر میخواد.

کسی که بچه میاره در قبالش مسئوله.

حالا اون پدر خیانت کرده.بچه چه گناهی کرده واقعا؟

فقط وقتی باید بچه رو بده که خودش پشتیبان نداشته باشه.خونه و شغل نداشته باشه.

ولی اگه داشته باشه نباید بده.

من خودم مادرم.حتی یه دقیقه نمیتونم تصور کنم بچمو بدم به شوهرم.تازه شوهر منکه آقاست و مسئولیت پذیر.وای به حال اینکه خیانت کار باشه،اصلا نمیتونم بچه رو بدم به یه آدم بی عار

چکار کنم؟ گاهی میخوام درخواست طلاق بدم عکس العملش ببینم.. جرات ندارم.. دلم آشوبه.. خدا که نخواست اتف ...

خدا خودش صیغه رو حلال کرده🤣

دختر درخواست طلاق نده.مهریه رو بگیر.بذار دستت پر باشه

یه جوری میگی بندازتش جلو پدره انگار دور از جونش سگه. بچه چه گناهی کرده.بچه کوچیک مادر میخواد. کسی ...

والا هیچ زنی که از لحاظ مادی تامین باشه و خانوادش پشتش باشن حاضر نیست با یه ادم دست خورده بخابه

از تعریف های این خانوم احتمال خیلی زیاد خانه دار هستن و همچنین تو محلشونم جالب نمیدونن طلاق رو پس خانوادش هم انچنان پشتش نیستن

والا هیچ زنی که از لحاظ مادی تامین باشه و خانوادش پشتش باشن حاضر نیست با یه ادم دست خورده بخابه از ...

ولی میگه همسرم میخواد مهریه رو بده

منم با این تفاسیر نظر دادم.

ان شاالله که حل بشه مشکلشون

ولی میگه همسرم میخواد مهریه رو بده منم با این تفاسیر نظر دادم. ان شاالله که حل بشه مشکلشون

تبل تو خالیه

انقدرررررر دیدم ازاین مردها کع به خونشون تشنم😂

تبل تو خالیه انقدرررررر دیدم ازاین مردها کع به خونشون تشنم😂

منم متنفرم واقعا

از دیشب کلی واسش ناراحتم.ببی مسئولیت های هرزه.

نمیتونن جلو شهوتشون رو بگیرن.هم امثال شوهرش.هم اون خانم‌که بیوه شده و هوار شده رو سر زندگیش.

منم متنفرم واقعا از دیشب کلی واسش ناراحتم.ببی مسئولیت های هرزه. نمیتونن جلو شهوتشون رو بگیرن.هم ام ...

من چندساله ک این سایتو میبینم ولی خب چند روزه ک کاربرش شدم. انقدرررررررر از خیانت  و مرگ شوهر گفتن که حس میکنم دارم افسردگی میگیرم . طوریکه با عشقم حرف نمیزنم بش شکاک شدم🤦🏻‍♀️