2777
2789

باردار شد زایمان هم کرد 

ولی برای بچه بزرگ کردن اگه دیگران کمکش نمیکردن اصلا نمی تونست 

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیسک کمر و گردن دارم سه بار باردار شدم و خداروشکر با همه سختی هاش به سلامتی این دوران گذشت 

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
بعدش کمرشو عمل کرد؟

نه عزیزم 

با فیزیوتراپی و آب درمانی خیلی بهتر شده 

اگه اضافه وزن داری حتما کم کن خیلی خیلی تاثیر داره

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)

تحت نظر بودی مثلا چیکارمیکردی دارو میداد؟

دارو که یه استامینوفن ساده میداد یه سری قرص ارام بخش هم میداد ولی من نمیخوردم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷
من دیسک کمر و گردن دارم سه بار باردار شدم و خداروشکر با همه سختی هاش به سلامتی این دوران گذشت

گردن اذیتت نمیکنه؟ 

منم همه علائمش رو دارم قراره برم دکتر و خیلی میترسم 

خداروشکر عزیزم

خدا حفظشون کنه

من یه دختر۸ ساله دارم

سر دخترم بارداری و شیردهی سالم ترین و پر انرژی ترین بودم سنم کم بود

ولی الان کمر و گردنم درد میکنه

دکتر گفت عمل لازم نیستی باردار هم میتونی بشی ولی مراقبت کن

نمیدونم چیکارکنم سنم داره میره بالا موندم