2777
2789

با دو تا بچه بعد از ۱۲ سال زندگی واقعا تحملش سخت شده برام 

خیلی تو کارای خونه دخالت میکنه اجازه ندارم بدون نظر اون نفس بکشم 

مدتیه خیلی بدتر شده ظرفا کابینتو جاب جا میکنه میگه باید اینجوری باشه فریزرو سبزیا و غذا های فریزری رو میریزه میگه نباید شلوغ باشه 

دراورو ک خیلی احتیاجش دارم بره توانباری میگه اینجور بهتره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر مردای اینجوری رو مخن 

دور اشپزخونتونو سیم خاردار بکش 😐😐😐

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

مرد زیاد تو خونه باشه اینطوری میشه

یه مقدار ولخرجی کن براش خرج بتراش مجبور شده بیشتر کار کنه میاد خونه خسته باشه وقت نکنه بهت گیر بده

من با تمام بدی هایم خدایی به شدت خوب و مهربان و بخشنده دارم، او تمام گناهانم را دید اما بخشید،تمام اشتباهاتم را دید اما نادیده گرفت،او تمام سرکشی هایم را طوری بخشید که فرشتگان نویسنده اعمالم هم از خاطرشان رفت، توبه مرا طوری پذیرفت که انگار هیچ وقت خطایی نکردم، روحم را تطهیر کرد،پاکتر از قبل، او تمام دعاهایم را اجابت کرد،تمام درهای بهشت را به رویم گشود،او تمام امیدم را با نگاه مهربانش پاسخ داد،عاشقانه مرا در آغوش گرفت، چقدر زیباست خدا داشتن