2777
2789
عنوان

شات+ببینین نامزدم بهم چی گفته

19882 بازدید | 600 پست

ما نامزدیم بچه ها

خیلی عاشقشم خیلیییی از اول مادرم و خواهرام گفتن این پسر خوب نیست خونوادش فلانن خودشم اینجوری میشه اما من ب خاطرش جلو همشون واستادم

خونوادم گفتن اگ انتخابش کنی همه چیش پای خودته مشکلی واست پیش بیاد ما پشتت نیستم چون انتخاب خودته گفتم باشه

انقد جلوشون واستادم به خاطرش اونوقت ببینین چی میگه

روم نمیشه تمومش کنم این رابطه رو

تموم کنم مامانم زندم نمیزاره

شما بگین چ غلطی کنم با این ادم

من به هیچ وجه چیزی را مسخره نمیکنم ، این قدرت را دارم که به چیزی که نمی توانم درک کنم احترام بگذارم.⚠🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایک کنه منو یه زشت😂

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر

ببخشیدا ولی حقته به نظر من نه هیچ پسری بلکه هیچ آدمی اون قدر ارزش نداره که آدم به خاطرش دل پدر مادرشو بشکنه و حرفشونو زمین بذاره!

تا وقتی نفس میکشی یعنی خدا بهت امید داره...