2777
2789
ااولا بچه اتو به خدا بسپار  ثانیا آینده بجه ات به اینده نگری شما با تربیت و پس انداره مناسب شم ...

دیگه این چیزا کفایت نمیکنه 

الان باید بفهمیم که چین طی این چند سال با کشور و مردممون چیکار میخواد بکنه

متاسفانه وارد یه مقطع بسیار حساس شدیم و هیچ چیز معلوم نیست

اطرافیانم به من می گن خیلی آرمانی فکر می کنی اما واقعا واسه خودم خیلی مهمه

احیانا  بهتون نمیگن   کمال گرا  هستید ؟؟🙈😅

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم بعد ۹ سال الان این حس رو دارم اما بازم پر از تردیدم

خودت چندسالته؟ تردید ازچه جهت؟ زمان که بیشتر میگذره آدم ترسشم بیشتر میشه فقط باید دید عایا این ترس منشا عقلانی داره یانه؟ یا داره به سمت وسواس فکریو اینا کشیده میشه بچه که میاد اصلا آدم فک میکنه واقعاقبل ازاین من بدون این موجود, دوست داشتنی چطور زنده بودم واقعا این اول بوده یامن؟ برا من که اینطور بود

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
۱_کیفیت رابطه خودم و همسرم ۲_وضعیت مالی ۳_وضعیت روانی خودم ۴_وضعیت روانی همسرم ۵_اگاهی از نحوه ت ...

میشه در مورد وضعیت مالی بیشتر توضیح بدین اینکه در چه حد باید باشه؟ و همینطور مورد شش

واقعا ممنونم🌷

من هر موقع از تفاهم با همسرم به حد کافی اطمئنان پیدا کردم ، شرایط مالیم به حدی رسید  که بتونم ش ...

آخه ایده آل تو ذهن هرکس متفاوته

تقریبا تمام شرایطی رو که شما گفتید واسه منم مهمه و خب خدارو شکر دارم اما واقعا نمی دونم شرایط مالی باید در چه حدی باشه متاسفانه ثبات وجود نداره

بعد از پنج سال زندگی تصمیم گرفتیم مطمئن شدیم که خانواده هامون کمکمون میکنن شوهرم خیلی عاشق بچه بود ...

میشه لطفا بگید چه آمادگی های روحی کسب کردید؟

انشاالله از این به بعد قشنگ ترین روزا رو داشته باشید

اینطوری باشه که باید بمیریم و از کار و تلاش و زندگی بیفتیم مثبت فکر کن

نه نباید بمیریم و از کار و تلاش بیفتیم نباید هم مثبت فکر کنیم باید همه جوانب رو بسنجیم

معلوم نیست اینده ی کشورمون چجوریه پس نباید تو این شرایط هم بچه دار شد باید ببینیم تو این دو سه سال ایا شرایط برای فرزند آوری وجود داره یا نه

تکلیفمون چی میشه ایا میتونیم با این شرایط کنار بیایم؟ ایا بچمون میتونه تو این شرایط به نحو احسن تربیت بشه ایا میتونه اینده خوب و موقعیت اجتماعی خوبی در اینده داشته باشه؟

میشه لطفا بگید چه آمادگی های روحی کسب کردید؟ انشاالله از این به بعد قشنگ ترین روزا رو داشته باشید

خب من از اولش علاقه ای به بچه دار شدن نداشتم

ولی سعی کردم روحیم رو تغییر بدم

اسباب بازی میگرفتیم لباس بچه میگرفتیم

کتاب و مقاله درباره کودک میخوندیم

دیگه خودمون هم این پنج سال باهم کلی خوش گذروندیم و نیاز به بودن یه بچه رو تو زندگیمون احساس کردیم و شرایطش اومدنش رو کم کم فراهم کردیم

شما خودتون بچه دارین؟ من نمی دونم چه اندازه پول لازمه ؟

اره دوتا 

ببین خرج پوشک میخواد قطره میخواد اگه شیر خودت باشه هیچ اگه شیر خشک باشه هم میخواد

من ماهی ده بسته مولفیکس پنج میخردم یک و خورده ای

بیست و چهار عدد هم شیرخشک نان دونه ای ۳۱هزار تومن

اینا ب کنار لباس هست اسباب بازی هست و خلاصه خیلی خرج 

البته خدایی ک دندون داده نونم داده با درامد اندکمون از پسش بر اومدیم و میایم توکل کن خودش جور میشه از پول مهمتد صبر و حوصله است بچه توجه میخواد تفریح میخواد صبوری میخواد حوصله میخواد

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....