2777
2789
دیگه این چیزا کفایت نمیکنه  الان باید بفهمیم که چین طی این چند سال با کشور و مردممون چیکار میخ ...

همین که هر روز داره پولمون بی ارزش تر میشه 

فک کردن به این مسائله که منو پر از تردید می کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نباید بمیریم و از کار و تلاش بیفتیم نباید هم مثبت فکر کنیم باید همه جوانب رو بسنجیم معلوم نیست ا ...

پس اینجوری فقط باید چشممون به حکومت باشه

دوره ترامپ نیاریم

دوره وی .. نیاریم

الانم که چین

بعدشم روسیه

خودت درگیر نکن و تلاش کن و ..

.

به خودت میای میبینی عمرت رفته و سیاستم همیشه هست

فقط تربیت به پدرومادر بستگی داره و شرایط مالی هم همینطور 

احیانا  بهتون نمیگن   کمال گرا  هستید ؟؟🙈😅

بله همینطوره😄

من شخصیتم اینطوره هر تصمیمی که بخوام بگیرم خیلی در موردش فکر می کنم

این مسئله که دیگه یکی از مهم ترین تصمیمات زندگی انسانه

همین که هر روز داره پولمون بی ارزش تر میشه  فک کردن به این مسائله که منو پر از تردید می کنه

افکار منفی ممنوع

وقتی روحی روانی و مالی شرایط خودت و همسرت کافیه تردید نکن

پس حای خدا تو زندگیت کجاست؟!

همین که هر روز داره پولمون بی ارزش تر میشه  فک کردن به این مسائله که منو پر از تردید می کنه

وسواس زیاد داشتن عاقبت خوبی نداره و ضررش چه مالی و چه روانی فقط به خودت برمیگرده

یه بنده خدایی زمان برجام گفت زن نمیگرم توافق بشه و تخریم برداشته بشه و ارزش دلار بیاد پایین طلا ارزون بشه و ......... چه و چه و چه...

اخرشم هیچی نشد و ...

میشه در مورد وضعیت مالی بیشتر توضیح بدین اینکه در چه حد باید باشه؟ و همینطور مورد شش واقعا ممنونم🌷

ببین به نظرمن بایو درحدی درامد داشته باشیم که بتونیم علاوه بر هزینه های بچه یکمم پس انداز کنیم

چون من وقطی یه بچه رو به دنیا میارم مسعول ایندشم هستم

اینده بچه سرمایه واسه کار میخواد واسه تحصیل میخواد واسه ازدواج میخواد

ازالان خورد خورد پس انداز میکنم تا ایندش یه چیزی داشته باشم بگم بچه من خودخواهانه تو رو دنیا نیاوردم به فکرت بودم ولست برنامه ریزی کردم

مورد ۶این که اگه خانومی اضافه وزن داره یه خیلی کمبود وزن داره اول وزنشو میزون کنه بعد وضعیت کم خونی و کلسیوم و چیزای مثل اینو بعد وضعیت دندوناش و اگه خرابه درست کنه ابن چیزا دیگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله همینطوره😄 من شخصیتم اینطوره هر تصمیمی که بخوام بگیرم خیلی در موردش فکر می کنم این مسئله که دی ...

بهتون حق میدم واقعا 

و دعا میکنم  خدا کمک تون کنه که فرزندی  شایسته  تربیت کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خودت چندسالته؟ تردید ازچه جهت؟ زمان که بیشتر میگذره آدم ترسشم بیشتر میشه فقط باید دید عایا این ترس م ...

۲۸ سالمه

من از آینده که ثبات نداره می ترسم، اینکه پولمون هر روز داره بی ارزش تر میشه و......

وگرنه شرایط اقتصادی خودمون خدارو شکر خوبه

اما نمی دونم هزینه های یه بچه چقدره 

۲۸ سالمه من از آینده که ثبات نداره می ترسم، اینکه پولمون هر روز داره بی ارزش تر میشه و...... وگرنه ...

یعنی واقعا حس میکنی الان کلا زندگی تو مشتته و در آینده قرار اتفاقی بیفته که نتونی کنترل کنی؟! منم نگران بچه هام میشم ولی گاهی یادمون میره که خالقشون اون بالامراقبشون هست و ما فقط امانت دار هستیم و تاجاییکه توان داریم باید امانتدار دار خوبی باشیم و نه بیشتر به نظر منکه دیگه وقتشه ان شاءالله که خدا بچه های سالم صالح بهتون بده و در پناه خودش حفظشون کنه 

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
افکار منفی ممنوع وقتی روحی روانی و مالی شرایط خودت و همسرت کافیه تردید نکن پس حای خدا تو زندگیت کج ...

خیلی وقت بود اینطوری تلنگر نخورده بودم

بله فقط کافیه خدا بخواد

ممنونم ازتون🌷🌷