2777
2789
عنوان

ازدواج با خانواده ترک ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 940 بازدید | 29 پست
من خودم عروس ترکام والا خودمم کردم اونا خیلی توقع دارن و باید زرنگ باشی و خیلی محدودم تو خونه نمیزار ...

تو کردا ها هم همچین تبعیضی هست ،برام غیر عادی نیست

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 
واقعا چه خوب.دوست من بیشتر از طرف مادر و خواهر خواستگارش در تردید هست چون میخواد طبقه بالای خونشون ب ...

نه واقعا خیلی هوای عروس رو دارند 

مخصوصا اردبیل ها که بی نظیرند

خوش بخت بشه❤

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی سخت بگیره ب نفعشه بهش بگو حتما . زیادم باهاشون قاطی نشه چون پررو میشن 

اوهوم مرسی اخه گفتش مذهبی هستن خانواده اون آقا

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 
نه واقعا خیلی هوای عروس رو دارند  مخصوصا اردبیل ها که بی نظیرند خوش بخت بشه❤

مرسی از دعای خیرت ،ممنون

ببین نمیشه گفت همشون فلان اخلاقو دارن یا ندارن  ب هر حال همه جا ادم خوب و بد بافرهنگ و بی فرهن ...

اره منم از اختلاف فرهنگ ها میترسم ....درست میگی همه که شبیه هم نیست ولی بازم اختلاف فرهنگ وجود داره

درسته ن دیگه تا این حد و دعوای هم بشه پشت بچشونن اگه ک مقصر باشن  والا خانواده شوهرمن اینطوره ب ...

اخی عزیزم با سیاست پیش برو .خدا به زندگی همه ارامش بده

من خودم عروس کردا شدم با اینکه هردوطرف تهران بزرگ شدیم و خیلی از رسم و رسومات و فرهنگ اصیل ترک و کرد ...

عشق و آرامشت پایدار

اوهوم مرسی اخه گفتش مذهبی هستن خانواده اون آقا

اون دیگه کاملا محدودش میکنن باید با همه چی کنار بیاد ایشالا ک زیادم مذهبی و سخت گیر نباشه  و خوشبخت شن تجربه اینو بهم میگه خواهر.فقط بگو زیاد نزار قاطی زندگیت بشن دخالت کنن وگرنه یه عمر عادتشون میشه 

اون دیگه کاملا محدودش میکنن باید با همه چی کنار بیاد ایشالا ک زیادم مذهبی و سخت گیر نباشه  و خو ...

از پیام هات بهش عکس میدم ،تصمیم با خودشه 

مرسی گلم

واقعا چه خوب.دوست من بیشتر از طرف مادر و خواهر خواستگارش در تردید هست چون میخواد طبقه بالای خونشون ب ...

پس یحتمل پوستش کندس

منم کرمانشاهم دوستم عروس کرد شد البته شهری دیگه عین چی ازش کار میکشن 

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...
یه سری چیزا مشترکه مثلا ما کردا از عروسی که کرد نباشه نود درصد خوشمون نمیاد ،البته پدر مادرای قدیم ب ...

نه من خودم ترک ارومیه ام اتفاقا اینجا خیلی مهمون نوازن و عروس غریب باشه بیشتر هواشو داریم البته تو خانواده و فامیلای ما این شکلی بوده همیشه