2777
2789
عنوان

ازدواج با خانواده ترک ؟

940 بازدید | 29 پست

سلام خانوما من یکی از دوستام میخواد با یه خانواده ترک اردبیلی ازدواج کنه .‌‌.ما کرد کرمانشاه هستیم ،خواستم ببینم اگه ترک تو سایت هست بهم بگه چیه رسم و رسومشون واینکه با عروسی که ترک نباشه چه جورن؟

از رسم و رسوم معمول بهم بگید نه چیزی که خیلی رواج نداره؟ممنون میشم از همه تون 

در ضمن من متاهلم برا دوستم میپرسم ،نریزید سرم که لاف میزنی 

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 

خیلی کارش سخته 

اکثر ترکا بسیار متوقع هستن نسبت ب عروس متاسفانه

با احترام ب خودم ک ترکم و همه ترکای سایت که با عروسشون کاری ندارن 😂✋😁

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

ترکا خیلی خوبند.مهربون،باغیرت،مهمان نواز و..

مخصوصا اردبیلی ها

واقعا. به نظرم ادم هاش یه جور دیگه ای هستند

خیلی با فرهنگ و...خوبند از هر لحاظ عالیند

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جاریم فارسه همه باهاش خدبن متم که مثل دوستم باهاش ما تو فامیل عروس شهر دیگه زیاد داریم خوبیم میریم میایم میگیم میخندیم .البته ما تبریزیم از اردبیل خبر ندارم

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️

اصلا هم خیانتی. چیزی نمیکنند و. وقتی یه عروس از شهر دیگه میارند خیلییییی دوسش دارند 

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
خیلی کارش سخته  اکثر ترکا بسیار متوقع هستن نسبت ب عروس متاسفانه با احترام ب خودم ک ترکم و همه ...

چه قدر به پسرشون وابسته هستن ؟که تو کل زندگیش دخالت کنن؟؟؟

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 
اصلا هم خیانتی. چیزی نمیکنند و. وقتی یه عروس از شهر دیگه میارند خیلییییی دوسش دارند 

واقعا چه خوب.دوست من بیشتر از طرف مادر و خواهر خواستگارش در تردید هست چون میخواد طبقه بالای خونشون بشینه....

به نظر من ترک ها با کردها نمیسازن وخیلی باهم فرق دارن

کردها که سخت براشون عروس کرد نباشه.

من خودم عروس ترکام والا خودمم کردم اونا خیلی توقع دارن و باید زرنگ باشی و خیلی محدودم تو خونه نمیزارن برم بیرون میگن تا بچه نیاری نمیشه بری بیرون و خلاصه اینکه مرد سالارن .اینم بگم خانواده ها باهم فرق دارن همه جا خوب و بد داره

همه جا هر جور آدمی هست اصلا نمیشه کلی گفت چون ترکن خوبن یا بدن

یه سری چیزا مشترکه مثلا ما کردا از عروسی که کرد نباشه نود درصد خوشمون نمیاد ،البته پدر مادرای قدیم بیشتر نسل جدید نه خیلی کم

چه قدر به پسرشون وابسته هستن ؟که تو کل زندگیش دخالت کنن؟؟؟

اون بستگی به خانواده داره نمیشه گفت فلان شهر پسراش اینجورین همه شهرا هزار نوع فرهنگ دارن قرار نیس که مثلا کلا یه شهر وابسته باشن😂 مت داییم کلا از وقتی ازدواج کرد پدرمادرشو فراموش کرد

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️
یه سری چیزا مشترکه مثلا ما کردا از عروسی که کرد نباشه نود درصد خوشمون نمیاد ،البته پدر مادرای قدیم ب ...

نه بابا الان پسرا زیاد پدر مادر رو اجازه نمیدن خانوادش دخالت کنن ولی خب استثنا هم ممکنه باشه