2777
2789
عنوان

بخدا نه حسودم نه چیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 43 پست
بردم ولی اصلا پسرم دوست نداره داروهاشون رو بخوره اگر هم بخوره یکم اشتهاش انگار زیادتر میشه ولی سریع ...

اهان پس خوب به تغذیش برس میوه واجیل میان وعده میوه خشکم چاق کننده اس

هرکس امضای منامیخونه برای حاجت روایی من یه صلوات بفرسته ممنون میشم🌹این گلم تقدیم بهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ یعنی دلم میخواد این ادمارو جرواجر کنم بگم نفهم به اندازه کافی پدر و مادر حرص میخورن و اعصابشون خو ...

😂😂😂اونا هم دلشون میسوزه بیچاره ها دیگ

خانواده شوهرم همش این حرفا رو میزنن

به نظرم با خودشون میگن این زنه همش سر کاره هیچی به بچش نمیده بخوره ،بچش سو تغذیه گرفته😂😂😂

😂😂😂اونا هم دلشون میسوزه بیچاره ها دیگ خانواده شوهرم همش این حرفا رو میزنن به نظرم با خودشون میگ ...

دقیقا به جاری منم میگفتن میره سرکار به بچه نمیرسه توجه نمیکنه ولی نمیدونن اون خودش چقد حرص میخوره بقیه بچه هارو میبینه که تپلن

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
ماکارانی وسیب زمینی اب پزوسرخ شده وموز خوبه.غذاش رابراش تزئین کن وتویه بشقاب خوشگل بریزتامیل داشته ب ...

مثلا برای ناهارش چقدر ماکارانی باید بخوره،؟اندازه خودمون یا کمتر باید بخوره؟

پسرم به زور اندازه یه کاسه کوچیک ناهار میخوره

مثلا برای ناهارش چقدر ماکارانی باید بخوره،؟اندازه خودمون یا کمتر باید بخوره؟ پسرم به زور انداز ...

خوب عزیزم معدش بیشترجانداره خوبه درطول روزچندباربهش بده .میوه خشک خیلی خوبه حتمابهش بده

هرکس امضای منامیخونه برای حاجت روایی من یه صلوات بفرسته ممنون میشم🌹این گلم تقدیم بهش
مثلا برای ناهارش چقدر ماکارانی باید بخوره،؟اندازه خودمون یا کمتر باید بخوره؟ پسرم به زور انداز ...

یه ازمایش کلی هم بده بدنیست

یه ازمایش کلی هم بده بدنیست

دادم

یک سالش بود ازمایش داد  گفتن کبدش مشکل داره

بعدش خداروشکر داروهاس رو بهش دادم خوب شد

بعدش داروهای تقویتی دادیم بهش ولی یا نمیخورد یا تاثیری نداشت

البته پسرم یه مشکل ژنتیکی ای داره و خیلی میترسم به خاطر همین باشه و همیشه ریز و صعیف بمونه

دادم یک سالش بود ازمایش داد  گفتن کبدش مشکل داره بعدش خداروشکر داروهاس رو بهش دادم خوب شد بع ...

اخی بچه ی بی گناه خداشفاش بده انشالله که رشدش خوب بشه .اگه دوست دارین بگین چه مشکلی اگه هم‌نه هیچ

اخی بچه ی بی گناه خداشفاش بده انشالله که رشدش خوب بشه .اگه دوست دارین بگین چه مشکلی اگه هم‌نه هیچ

موقعی که باردار بودم ازمایش ژنتیک دادم گفتن کروموزوم ۱۵ جنینت مشکل داره و گفتن که باعث رشدخیلی  زیاد یا خیلی کم میشه یا تشنج و بیماری های اعصاب و روان خدایی نکرده

یه عده دکتر دیگ هم گفتن که مشکلی پیش نمیاد و زیادمهم نیست این کروموزوم

نمیدونی چقدر زجر کشیذم به خاطر این حرفای دکترا و این ازمایشا

کاش هیچوقت این ازمایشه لعنتی رو نداده بودم

اینقدز دیر جوابش اومد که دیگه نمی شد سقط کرد و فقط اعصاب من رو بهم ریختن

دچار وسواس و افسرگی شدم و هنوز که هنوزه میترسم پسرم مشکلی داشته باشه خدایی نکرده

موقعی که باردار بودم ازمایش ژنتیک دادم گفتن کروموزوم ۱۵ جنینت مشکل داره و گفتن که باعث رشدخیلی  ...

درکت میکنم انشالله بزرگترکه میشه خوب میشه عزیزم خدالعنت کنه دکترایی راباعث نگرانی پدرومادرمیشن توکلت به خداباشه زیادبهش رسیدگی کن انشالله خوب میشه کاش عکسشامیزاشتی ببینم چقدرلاغره