2777
2789
عنوان

بخدا نه حسودم نه چیزی

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 43 پست
چند سالشه ؟وزن تولد؟

سه سالشه 

موقعی که به دنیا اومد خیلی درشت بود

همه دهنشون باز مونده بود که چقدر پسرت قدش بلنده و فلانه و ...

فکر کنم چشمش زدن

الان حتی از بچه های کوچکتر از خودش هم لاغر تر. وضعیف تره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی پسرم رو بزدم دکتر ولی هیچ تغییری نکرد بهش میدم از اون داروهاو  یکم اشتهاش بیشتر شده و ...

شاید ژنتیکیه . 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
بچتون چند سالشه؟؟؟درباره وعده های غذاییش یکم برام بگو

دوساله‌است

شبا 3-4توی خواب و بیداری یه پاکت شیرخرما میخوره

دوباره 7صب بازم میخوره(مصرف دوپاکت شیرخرما ضررنداره ولی شیرسفید مضره)

بعدش صبحانه

ناهار

میخوابه و بیدار میشه بهش عصرونه میدم

معمولا بعدش ی بستنی هم میخوره

و شام

حوصله‌م بکشه برا یساعت قبل خوابش سیب زمینی اب پز میدم

مَن تَمامم پُر ازين حالتِ بي حوصلگيست💔
‌وای من هرروز سرلاک مبدادم بهش اینقدر اسهال میکرد بعدش که گفتم دیگه بهش ندم  نمیدونم چشه بدنش ...

اهان اون که بهش ساخت وبدریخت شده.ببرش متخصص کودکان وتغذیه

هرکس امضای منامیخونه برای حاجت روایی من یه صلوات بفرسته ممنون میشم🌹این گلم تقدیم بهش
ب نظرم بستگی ب تغذیه ای داره ک موقع ب غذا افتادن بهش دادین  من وقتی پسرم ب غذا افتاد روزی ...

والا ماهم هرچی خودش دوست داشته باشه بهش میدیم بخوره

اونم فقط شکلات و چیپس و پفک میخوره

دیگه دلش نمیخواد غذا بخوره زیاد

نمیدونم چیکارش کنم

والا ماهم هرچی خودش دوست داشته باشه بهش میدیم بخوره اونم فقط شکلات و چیپس و پفک میخوره دیگه دلش نم ...

چند سالشه 

من اصلا تا چهارسالگی ب پسرم نشون ندادم پفک و چیبس چیه 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
مامان من هی با قاشق دنبال خواهرم میفتاد ک بخور نمیخورد ی مدت دنبالش نیفتاد الان خودش میخوره ماشالا خ ...

منم باید همینکار رو بکنم

همش خودم و شوهرم و مامانم دنبالش میوفتیو میگیم غذا بخور

یه مدت باید بذاریم کشنگی بکشه شاید بهتر شد

خودم و شوهرم هم بچگی لاغر بودیم ولی پسرمون دیگه غیر طبیعیه همه بهمون میگن چرا اینقدر بچتون ضعیفه و ...

آخ یعنی دلم میخواد این ادمارو جرواجر کنم بگم نفهم به اندازه کافی پدر و مادر حرص میخورن و اعصابشون خورده دیگه لازم نیست شما این حرفو تکرار کنی. یه عده واقعا بیشعورن

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
تاثیری داشت داروها؟

ماکارانی وسیب زمینی اب پزوسرخ شده وموز خوبه.غذاش رابراش تزئین کن وتویه بشقاب خوشگل بریزتامیل داشته باشه بخره

هرکس امضای منامیخونه برای حاجت روایی من یه صلوات بفرسته ممنون میشم🌹این گلم تقدیم بهش
اهان اون که بهش ساخت وبدریخت شده.ببرش متخصص کودکان وتغذیه

بردم ولی اصلا پسرم دوست نداره داروهاشون رو بخوره

اگر هم بخوره یکم اشتهاش انگار زیادتر میشه ولی سریع تخلیه اشون میکنه انگار بدنش هیچی جذب نمیکنه

منم باید همینکار رو بکنم همش خودم و شوهرم و مامانم دنبالش میوفتیو میگیم غذا بخور یه مدت باید بذاری ...

والا دنبالش نیفتاد لوس بازی در میورد الان گشنش میشع میخوره

خدایا به امید تو