2777
2789
عنوان

عقد من با لباسای خز...

1053 بازدید | 64 پست

من قبل عقدم فقط اهل کتاب و مطالعه و کار بودم اصلا عقد دخترای فامیل نمیرفتم آخرین عیدمو شاید ۱۰ سالم بود که هم اولی بود هم آخری، اینستا هم نداشتم ...موقع خرید هم چیزی قصد خریدشو نداشته باشم نگاه نمیکنم...موقع عقد نمیدونستم برا عقد محضری هم میتونم لباسای خوشگل در عین حال با حجاب بپوشم ...مضخرفترین خریدم بود...مانتو اسپرت کرمی با شلوار کتان کرمی با کفش پاشنه بلند کرمی و شال نخریدم از خونه یه شال آبرنگی ...چادر سفید ساتن ولی گل های رنگی 

...ینی یادم میافته اعصابم خورد میشه حالا فک کن همیشه سلیقمو تحسین میکنن ها ولی اطلاعات نداشتن چقدر بده...عقدمم هول هولکی شد اصلا تو اون فاصله کسیو ندیدم بپرسه چی خریدم و...شوهرمم بدتر از من کلا تو این فازا نبود ...شاید اولین و آخرین کاری بود که بی تحقیق انجام دادم 

عیب نداره،هرچقدرم شیک باشی،چندسال بعد خز میشه 

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خندم گرفت نمیدونم چرا😃😁ولی گذشته ها گذشته ولش کن 

من حاضرم همین لباسایی که گفتیو به من قرض بدی امشب با عشقم بریم محضر🤗😂

روز وصالی که ندارد فراق/دل ز همه بر کنم از بهر تو💗از خود عزیزم بابت تمام روزایی که به اندازه کافی دوستش نداشتم و سرکوبش کردم معذرت میخوام. بابت همه ی روزایی که بیشتر تلاش نکردم، باختو قبول کردم و امیدم رو ناامید کردم معذرت میخوام. بابت تمام روزهایی که اعتماد به نفس کافیو نداشتم و به دیگران اجازه توهین دادم معذرت میخوام.خود عزیزم، دوستت دارم، میبخشمت، میپذیرمت🌿🌱🍋

منم اصلا سفید نخریدم رنگی خریدم 

عکسشو بزارم؟

چـقدر سخت است همرنگ جـماعت شدن وقتی جـماعت خودش هزار رنـگ است...🤌🏻😉                                           # بمانی برای دلـم تا بـه همیــشه🌙♥️

یجوری گفتی...این بد نیست ها

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹