2777
2789
عنوان

چطور با نی نی سایت آشنا شدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 35 پست

گوگل

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درباره انتخاب رشته زدم تایپیکای اینجا اومد بالا 

بعدن دیدم هرچی بنویسی تهش یه نی نی سایت بزاری کلی متن میاره بعد دیدم عه چه جای باحالیه و عضو شدم😁♥️

« إبقِ قَویاً فَقِصّتُکَ لم تَنتَهي بَعْد »قوی بمان، زیرا قصه‌‌ات هنوز به پایان نرسیده.✨

من دنبال این بودم ک توستر بخرم یا ماکروویو

تو گوگل زدم یکی از پیجا مال نی نی سایت بود

۳یا۴سال مدام میخوندم ولی عضو نبودم

آخرش پارسال دیگه عضو شدم با اجازتون بخاطر تاپیکای سیاسی لغوکاربری شدم دوباره اومد دیگه توبه کردم تاپیک سیاسی نزنم چون شوهرم منو میکشه😅

کاربری قبلیم پاش پاش شد😅من به اون لک لک پدرسگ گفتم منو سوئد پیاده کنه،دهنشو باز کرد که بگه باشه افتادم اینجا😅 ی حسی بهم میگه در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه مقراط هم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😂
هفته های حاملگی رو اینجا میخوندم ولی عضو نبودم، بعدا عضو شدم 

واقعا چرا هر چی قدیمی تر تعداد پست ها کمتر؟   

من به تغییرات کوچک متعهدم. وقتی هنوز نمیتونی یک کیلومتر بدوی آرزوی قهرمان ماراتون شدن نکن!