2777
2789

البته دو س پسری ک خانواده ها در حریانن 

و بقصد ازدواج بوده باشه واقعنم ثابت کرده ک دوس دارع

اولین بار بود ازین کارای تینیجری دراوردم 😢

ی ماه  وچند روزه خودم گفتم کات کنیم بنا به دلایل مسخره ایی ک مثلا واسم وقت نمیزاری و ازین حرفا..😔

اومدم ناز الکی کنم گند خورد به همچی

بعد چند روز خودم بهش پیام دادم گفتم ناراحت بودمو میخواستم نازمو بکشی 

عذر خواهیم کردم ولی هیچ جوابی نداد اون

اره شده

بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد  ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا  . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره تا دلت بخواد تو 90 درصد موارد اون برمیگشت من یه احمق مغرور بودم😑

گفتن "سعی کن تمرکز کنی" به کسی که ADHD داره، مثل اینه که به کسی که دستش شکسته بگیم "سعی کن دستت شکسته نباشه" !!!!!!...( ADHD = اختلال بیش فعالی-نقص توجه)
البته فقط تایپ کردنش به همین سادگیه ک شما میگی!

😐😐 دوست داری مسائل رو پیچیده کنی‌؟ 

باشه 

خب ببین عزیزم ،شاید برگرده، شایدم نه، اصلا شاید یکی رو پیدا کرده، وای اونو حالا شاید ول کنه، شایدم نه اما تو منتظر بمون یه مدت، ولی اگه برنگشت باز مسیج بده، بعد ببین چجوری جواب میده، ترجیحا با به پیج فیک فالوش کن ،بعد ببین اگه برنگشت هی زیر نظر داشته باش

ولی شاید با کسی ام نباشه فقط تو رو نخواد، شایدم بخواد ولی دلش شکسته، بعد هی عذر بخواه البته اگه خواستی عرورتو حراج کنی، ولی میتونی هم عذر نخوای و صبر کنی....... 

اینم پیچیده، با این روش روح و روانتو نابود میکنی تضمینی 100 درصد 👌🏻👌🏻

😐😐 دوست داری مسائل رو پیچیده کنی‌؟  باشه  خب ببین عزیزم ،شاید برگرده، شایدم نه، ...

میدونم چی  میگی متوجه ا م و حرفتو میپذیرم

ولی منظورم اینکه خوب چیزی وجود داره ب نام احساسات

وگرنه ک تهش همینه دیگ

چون چندبارم مسیج دادم و هیچ ری اکشنی ازش نگرفتم

اگه بهش پیام نمیدادی زودتر برمیگشت. نگران نباش برمیگرده خودتو مشغول کن بهش فکرنکن.

من این اخری ها قهرمیکردم اونم بدقهر بود یه ماه طول میکشید تا آشتی کنیم. دفعه سوم چهارم قهرمون ۲ماه و نیم طول کشید منم دیگه خسته شده بودم از بچه بازی هاش به خواستگارم جواب دادم دو روز به عقدم زنگ زد گفت بیا همو ببینیم صحبت کنیم گفتم پس فرداشب عقدم بیا اونجا ببینمت😁 چون خونواده هامون درجریان بودن . باورنکرد میگفت دروغ میگی، حقم اذیتم کنی ولی من متوجه اشتباهم شدم بگو دروغه. گفتم نه راسته و باهم خداحافظی کردیم.

یکم غم انگیز بود ولی منظورم اینکه برمیگرده.

اگه بهش پیام نمیدادی زودتر برمیگشت. نگران نباش برمیگرده خودتو مشغول کن بهش فکرنکن. من این اخری ها ق ...

واااای عزیزم😖

الان فراموشش کردی؟

ی سوال من الان عکس پروفایلم ی عکس راجب دلتنگیه و..

حرفاس گذاشتم ک بدونه بفکرشم استوریامم سین میکنه 

اونو بردارم چیز شاد بزارم یا همون بمونه؟

واااای عزیزم😖 الان فراموشش کردی؟ ی سوال من الان عکس پروفایلم ی عکس راجب دلتنگیه و.. حرفاس گذاشتم ...

نه نتونستم با اینکه خیلی سعی میکنم. غرور بیجام دلیلش بود همه ش حرفای اونروزش توی گوشم و بغضی که توی صداش بود. 

اونارو بردار عکس شاد از خودت بذار اون میبینه تو دلتنگی منتظره تو پیش قدم بشی مخصوصا که یه بار هم اینکارو کردی. وقتی حس کنه شادی و خوش میگذرونی ترس برش میداره که نکنه داری فراموشش میکنی. سعی کن کمتر آنلاین بشی تا فکرکنه مشغولی و مدام دست به گوشی نیستی ازش خبر بیاد. منکه توی هر بار قهرمون اینجوری برش میگردوندم.