2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم توی اسم بچه دخالت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 60 پست

من وقتی باردار بودم خانواده شوهرم میگفتن باید دختر جاریم اسم براش انتخاب کنه همش ۱۰سالش منم ایقد حرصم میگرفت ولی شوهرم گفت خانمم زحمتش میکشه از اول شرط کردیم خودش اسم انتخاب کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم به تموم احترامی که برای این اسم ها قائلم ولی دوست دارم اسم امروزی تر بزارم 

برعکس خانواده شوهرم میگفتن بذار سارا من مذهبی گذاشتم همسرم اجازه نداد بهشون 😬البته شايد مذهبی میگفتن تحت تاثیر قرار میگرف

خواهرشوهرمن سر بجه اولش میخواست یه اسمی بذاره که خیلی دوست داشت کلا قطعی بوده ولی لحظخ اخر پدرشوهرش سر میرسه میگه بذارید فاطمه اوناهم میذارن بعد از چندسال خواهرشوهرم ناراحت بوده از اسمی که خودش دوست داسته ولی نشده .دیگه حالا فاطمه تو شناسنامه مونده ولی اسمی که خودش میخواست رو صدا میکنن( اون موقع من نبودم ولی شنیدم) البته اینکار به نظرم بی احترامی به اهل بیته که اسمشون رو بذاریم رو بچه ولی چیز دیگع صداشون کنیم

سر دوقلوهاشم من بودم پدرشوهزش گفته بود سارا و مریم ولی خواهرشوهرم چیز دیگه دوست داشت ولی شوهرش گفت باید اونی گه بابام میگه رو بذاریم

احترام بزرگترا واجب. ولی بزرگترم بتید احترام خودش حفظ کنه. همسر من برای اسم دخترم به پدرش گفت اگر ...

مم اسمم ریحانس.اما حس میکنم قشنگ نیست چون عربیه و خیلی زیاده😥😔

خودت و همسترت اسم انتخاب کنید بلاخره الان اسم خیلی مهمه مثل قدیم نیست بچه ها بخاطر اسمشون خجالت میکشن 

من هر کی هر چی گفت گفتم ببینم چی میشه ولی اسم انتخاب کردم همون روزم میذارم 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید