2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم توی اسم بچه دخالت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نه تروخدا معصومه نذار

😶

حتما امسال رای میدم،خیلی جاها از حقم گذشتم اما از این حقم ب هیچ وجه...خدایا به من و  هموطنام کمک کن از یه سوراخ برای بار سوم گزیده نشیم🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🌹

نه اسمی که دوست داری رو با سیاست بذار دل شوهرتو نرم کن تو ۹ماه تو شکمت نگهش داشتی و قراره شب بیداری بکشی بعد یکی دیگه اسم بذاره؟ مادرشوهر منم گیر داده بود که اسم‌پسرتو بذار علی امیرحسین امیررضا حالا این اسمارو هم دارنا منم گفتم ببینم چی میشه گفت نه راضی نیستم ازتدن اگه چیز دیگه بذارین  ...‌ ماهم گذاشتیم پویان 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

ببخشید ولی همه این اسمایی که گفتی خیییلی قدیمی ان.اصلااااا اجازه نده کسی دخالت کنه در اینده پشیمون میشی.بنظرم یه تجدید نظری هم بکن این بچه قراره در اینده با این اسم شناخته بشه همین الانشم این اسما قدیمین چه برسه چند سال دیگه

من خودم مذهبی م 

اسمی انتخاب کن ک فردا بچه ت دوست داشته باشه یه اسمی ک ب روز باشه

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄

۹ ماه بچه رو تو شکمت نگه میداری ، تمام بیقراری های بارداری رو تحمل میکنی

یکی دیگه اسم بذاره؟؟

اولین اشتباهت:

اسمی که میخواستی بذاری رو قبل از اسم گذاری گفتی.

اشتباه دومت:

کوتاه اومدی و به بقیه حقانتخاب برای بچتون رو دادی.

اسم بچه رو فقط مادرو پدرش باید انتخاب کنن. هیچوقت کوتاه نیا و وظیفه ی همسرته که از نظر تو حمایت کنه