2777
2789
عنوان

روزه

176 بازدید | 23 پست

سلام خانما من روزه گرفتم امروز ولی الان نیم ساعت میشه خیلی ضعف دارم درحدی که دست وپام میلرزه و سردرد شدم تیروییدمم کم کاره چیکارکنم به نظرتون ازاین به بعد بگیرم؟

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘

نباید بگیری به بدنت ضربه میزنی

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دکترت مشورت کن

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖

اسی میشه ب سوال منم جواب بدین لطفا

امروز بازی فوتبال داره پرسپولیس؟

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
تیروییدت کم کاره قرصاتو سحری مصرف می کنی؟

دیشب خونه مامانم بودم قرص نخوردم

خدایاااا شکرررررت منم مادر شدم بعد پنج سال معجزه کردی تو دلیمو بخودت سپردم خداجون سالم بده بغلم😍😍😍😍😍🙏😘😘
نباید بگیری به بدنت ضربه میزنی

ضرر داره برام جدی؟؟

روزه به تیرویید ربطی نداره عزیزم

یکی از دوستام گفت لرزت بخاطر تیرویید هس

ضرر داره برام جدی؟؟

وقتی میگی مریض هستی و دست و پات میلرزه بله دیگه ضررداره

._. استادمون‌میگفت‌:ماشینو‌که‌طراحی‌میکنن یه‌آینه‌کوچیک‌میزا‌رن‌واسه‌‌نگاه‌کردن‌به‌عقب یه‌شیشه‌بزرگ‌میزارن‌واسه‌دیدن‌جلو همونقد‌ر محدود‌به‌گذشته‌نگاه‌کنید نگاهتون‌به‌جلو‌باشه!"میفهمین‌کِه‌چی‌میگم.. #زندگی‌ذره‌کاهیست که‌کوهش‌کردیم... مامان یه پسر کوچولو هستم^^
اسی میشه ب سوال منم جواب بدین لطفا امروز بازی فوتبال داره پرسپولیس؟

نمیدونم عزیزم فوتبال نگاه نمیکنم

خووهر شوهر منم تیروئید داره قرص میخوره روزه میگیره

من قبل این هم دیرتر غذا می‌خوردم به شدت به لرز میفتادم بعدش میزد به سرم سردرد میشدم الآنم همون مدلیم

من قبل این هم دیرتر غذا می‌خوردم به شدت به لرز میفتادم بعدش میزد به سرم سردرد میشدم الآنم همون مدلیم

شما باید زنگ بزنی دفتر مرجعت بپرسی

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧
وقتی میگی مریض هستی و دست و پات میلرزه بله دیگه ضررداره

از یه طرف دلم میخواد بگیرم از یه طرف دیگه دیرتر غذا بخورم به لرز میفتم