تا قبل کرونا که همه چی اوکی بود کافم میرفتم کلاس میرفتم خوشگذرونی.
ولی الان که میگن کافه باز باشه جریمت میکنیم. حوصله درسم ندارم. من موندم و ی کلاس گیتار هفته ای یک جلسه. بیرونمنمیرم دیگه
اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت..............................................خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘
همینا میاد توو ذهنم هرچی هدف دارم برام بی معنی میشه
نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت..............................................خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘
نوشتم هزار بار مینویسم یعنی همونارو هی مینویسم نتی زمان بندیشونم کردم
ولی تا پیشرفت یکیو مببینم حس میکنم کارم بی ارزشه