2777
2789
عنوان

خانما بیاین ازروش زندگی تون بگین

244 بازدید | 8 پست

قدیما سایت خیلی خوب بود تاپیک ها جامع بود و جلومیرفت

کاش الان هم بیایم کنارهم یه تاپیک خوب بزتیم درباره روش زندگی و مخارج و پس انداز و مدیریت هزینه صحبت کنیم

خب اونموقع ارزونی بود تا الان

خیلی نمیشه روش های قبلا رو پیاده کرد

پایه این تاپیک جامع بزنیم؟

تا قبل کرونا که همه چی اوکی بود کافم میرفتم کلاس میرفتم خوشگذرونی.

ولی الان که میگن کافه باز باشه جریمت میکنیم. حوصله درسم ندارم. من موندم و ی کلاس گیتار هفته ای یک جلسه. بیرونم‌نمیرم دیگه

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا ک متاسفانه وابسته ب خانواده ام از نظر مالی

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

من فقط دوروز در هفته کلاس میرم 

تا کلاسم میاده میرم ک وزنم یکم یکم کم شه 

انشالله اخر اردیبهشت تمومش میکنم 

برنامم مشخصه فقط گاهی حس میکنم عقبم 

گاهی میگم چرا هیچ کاری نکردن توو زندگیم 

همینا میاد توو ذهنم هرچی هدف دارم برام بی معنی میشه

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      
افرین عالیه میدونی باید هدفاتو مکتوب کنی؟

نوشتم هزار بار مینویسم یعنی همونارو هی مینویسم نتی زمان بندیشونم کردم 

ولی تا پیشرفت یکیو مببینم حس میکنم کارم بی ارزشه