2777
2789
عنوان

خواهرم .

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 43 پست
اوووووو دگه بخ بخ شدم🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂حواست باشه منو دوباره گم نکنید😂😂😂😂😂

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا گفتم عضو بشه.چجوری پیداش کنم

خب از خودش بپرس اسم اکانتش چیه

دُخملک مو شکلاتی وِز وِزو که از رویای سرزمینی به رنگ یاسی اومده و یکی از اعضای سرسخت کمپین حمایت از پفک نمکی مینو میباشد😌😎تو خونه صداش میکنن خواهر گمشده آنشرلی😢💚🌸🍬🍭چندتا رفیق کوچولو آتیش پاره داره به نام های جناب آقای وینچستر و جناب آقای بوفون و جناب آقای مایونز و مادام رکسانا وجنتلمن فسنجون🐱🐶🐰🐔🐓(وی در گذاشتن اسم موجودات تبحر خاصی دارد😎)و همینطور به آشپزی طبق روند عامه معتقد نیست و روش بوجود آوردن غذاهای من در آوردی را پی میگیرد😌🍔🍕تا اینجا کافیه دیگه،ایزی ایزی تامام لیلیلی لی لی لیلیلی لی لی😎🍻
واقعا نمیدونی یا شوخی میکنی! خب اسم کاربریت یا کاربریش رو بگیر!

اون اسم کاربریم داره.راستش من ۸ ماه نمیتونم با خانواده ام صحبت کنم براش اسم کاربریم فرستادم تا عضو بشه بتونم در تماس باشم باهاش

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
😂😂😂😂😂حواست باشه منو دوباره گم نکنید😂😂😂😂😂

چشوم

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 
تو چی دوست داری باشم عشقم😋  منم آبجیت میشم 🥺🥺 من یه ژوژه ی کوشولوام🐥  منو تو دلت جا ...

تو دلمی ژوژو نازی 

تو چی دوست داری باشم عشقم😋  منم آبجیت میشم 🥺🥺 من یه ژوژه ی کوشولوام🐥  منو تو دلت جا ...

آبجیش که منم😐😐😐

از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
🥺🥺🐥🐥 ناهار نخِردم

😐😐برو مزاحم آبحیم نشو😂😂😂😂زنگ میزنم کلانتری سایت بیاد ببرتت