mehrasena مدیر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5144 عنوان خواهرم . | مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 43 پست دنبال خواهرم میگردم. انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 1400/01/25 | 12:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parinaz192 عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 6433 نه بابا گفتم عضو بشه.چجوری پیداش کنم اسم کاربریشو ازش بپرس چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!
mehrasena مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5144 اسم اکانتشو بپرس ببین چی زده نمیدونم دسترسی ندارم بهش انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
mehrasena مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5144 سلام آبجی 🤩🤩🤩🤩من کلی دنبالت میگشتم😂😂😂 🤣🤣🤣جوووونم انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
sooofia عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 909 نمیدونم دسترسی ندارم بهش راهی نداره جز اینکه یکیتون نام کاربری اون یکی رو بدونه 🍀STAY
mehrasena مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5144 راهی نداره جز اینکه یکیتون نام کاربری اون یکی رو بدونه اهان اون میدونه انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
nardoon عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 7855 نه بابا گفتم عضو بشه.چجوری پیداش کنم بایدازش بپرسی نام کاربریشوچی گذاشته 🌿ࡐܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝߊی ܢ݆ߺࡅ߭ߊܣـ ߊܢܚࡅ߳🌿
ایمان۹۷ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 11831 🤣🤣🤣جوووونم بیا بغلم❤️مامان بابا کجان؟دلم براشون تنگ شده،داداش خوبه؟؟من فقط دارم اشک شوق میریزم براتون😂😂😜😜😜😜😜😜 از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
mehrasena مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5144 بیا بغلم❤️مامان بابا کجان؟دلم براشون تنگ شده،داداش خوبه؟؟من فقط دارم اشک شوق میریزم براتون😂😂😜😜 ... خوارم. مامان وبابا باتوان. داداشم نداریم انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
mehrasena مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5144 مشکل حل شد فدات انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
ایمان۹۷ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 11831 خوارم. مامان وبابا باتوان. داداشم نداریم واااااااای😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣الکی میگن با من نیستن 🤣🤣😂😂😂😂وااااای مامان بابامو گم کردم از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
mehrasena مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5144 واااااااای😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣الکی میگن با من نیستن 🤣🤣😂😂😂😂 وااااای مامان بابامو گ ... مشکل زیاد شد که .حالا اونارو از کجا پیدا کنیم انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم
ایمان۹۷ عضویت: 1398/08/13 تعداد پست: 11831 مشکل زیاد شد که .حالا اونارو از کجا پیدا کنیم زنگ بزن۱۱۰😂😂😂😂😂 از الان دلم واسه پسرم میسوزه 😥پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش، همکلاسیاش میگن:اوووووف! چه مامان جیگری😌🤤بچه ام اعصابش خورد میشه خو😒
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35533 نه بابا گفتم عضو بشه.چجوری پیداش کنم واقعا نمیدونی یا شوخی میکنی!خب اسم کاربریت یا کاربریش رو بگیر! آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
mehrasena مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 5144 زنگ بزن۱۱۰😂😂😂😂😂 اوووووو دگه بخ بخ شدم🤣🤣🤣🤣 انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم