2777
2789
عنوان

خانمای گل کسی میدونه وام کالای سهام عدالت چجوریه؟؟🤨🤨😑😑🍆

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 40 پست
خبرشون وام کالاست؟ نمیشه باهاش چیز دیگه ای خرید🤕 من امروزه به همه گفتم نفری ۷تومن وام میدن همه ذ ...

اوووف نگو خواهر ک منم بدجوری ضدحال خوردم دیروز😒😁منم چ نقشه هایی ک براش نکشیدم گفتم میرم باهاش برا خودم طلا میخرم ولی مثل اینکه وام فقط برا خرید کالای ایرانی هست

رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکس دردی داره که باپول حل میشه بایدوام میدادندنه کارت اعتباری برای خرید

دقیقا ولی مگ دلشون ب حال مردم میسوزه😖

رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑  
مثلا کالا باشه شنیدم فروشگاه راخودشان تعیین میکنندخوب طرف هم سودزیادی میکشه روی جنسش با18 درصدبازپرد ...

اره، من باز حتی این فکر ب سرم زده ک برم کالا رو بگیرم بعد بفروشم ب ی مغازه دار اشنا، بعد با پولش ی تیکه طلا بخرم😂😂😂😂

خوش به حالت طلا میخواستی بخری من بدبخت میخواستم باوام مثلا بدهیمان راصاف کنیم

😓😓اگ میتونی لااقل برای یکی از اعضای خانوادتو بگیر تا یکم مشکلت حل بشه عزیزدلم