2777
2789
عنوان

خانمای گل کسی میدونه وام کالای سهام عدالت چجوریه؟؟🤨🤨😑😑🍆

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 40 پست
بیشترگریه به درد من میخوره صدجارفتیم برای وام بادربسته روبرو شدیم برامان دعا کن 

ایشاا.. مشکلت حل میشه عزیزم ناراحت نباش 😘😘😘

رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا سهام یه تومنی چقدره؟؟؟؟؟ 

برا اونایی ک سهام یک میلیونی دارن ۱۴ میلیون و اونایی ک ۵۰۰ تومنی دادن ۷ میلیون قراره وام کالا بدن

رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑  
از شدت عصبانیت از مسئولینه😂😂🤣😂😂

پس حلال اولسون😂😂

•••با چالشabremaman جونم وبا کمک یخچول جون جونیم هممون مانکن میشیم🥺😍❤️وزن اولیه ۵۵😒وزن هدف ۴۷_۴۸😎قدم153🐣•••عضواکیپ علمی تخیلی💎
برا اونایی ک سهام یک میلیونی دارن ۱۴ میلیون و اونایی ک ۵۰۰ تومنی دادن ۷ میلیون قراره وام کالا بدن

چه خوب، اگه بشه حتما میگیرم،اگه بزارن باهاش یخچال بخرم یام فرش 🤣😂😁

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 
چه خوب، اگه بشه حتما میگیرم،اگه بزارن باهاش یخچال بخرم یام فرش 🤣😂😁

اره اگ وسایل نیاز داری بخر

اره اگ وسایل نیاز داری بخر

ضامن میخواد؟؟؟؟ 

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 
ضامن میخواد؟؟؟؟ 

ن عزیزم گفتن ضامن نمیخواد چون سهام عدالت خودش ضامن واممون میشه

ن عزیزم گفتن ضامن نمیخواد چون سهام عدالت خودش ضامن واممون میشه

آها، خوبه ولی اون دوستمون که گفتن باید از مغازه مشخصی خرید بشه، قیمت رو زیاد میگن نگران شدم 😂. 

بیخیال همش فکروخیاله 😐🤣

آها، خوبه ولی اون دوستمون که گفتن باید از مغازه مشخصی خرید بشه، قیمت رو زیاد میگن نگران شدم 😂.  ...

اره گفتن فروشگاه هارو خودشون تعیین میکنن😒😑،ولی خب شاید قیمتارو مناسب بدن معلوم نیست ک