1378fati مدیر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 706 عنوان خانمای گل کسی میدونه وام کالای سهام عدالت چجوریه؟؟🤨🤨😑😑🍆 | مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 40 پست سلام جیگرا خوبین😘میگم این وام سهام عدالت ک خیر سرشون قراره ب صورت وام کالا بدن، درموردش اطلاعی دارین؟ اصلا از کدوم فروشگاه ها باید گرفت؟🤔 رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑 1400/01/25 | 01:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1378fati مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 706 بیشترگریه به درد من میخوره صدجارفتیم برای وام بادربسته روبرو شدیم برامان دعا کن ایشاا.. مشکلت حل میشه عزیزم ناراحت نباش 😘😘😘 رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑
مامان_آرمان_سبز عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 970 ایشاا.. مشکلت حل میشه عزیزم ناراحت نباش 😘😘😘 مرسی فدات عزیزم
1378fati مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 706 برا سهام یه تومنی چقدره؟؟؟؟؟ برا اونایی ک سهام یک میلیونی دارن ۱۴ میلیون و اونایی ک ۵۰۰ تومنی دادن ۷ میلیون قراره وام کالا بدن رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑
nesafi عضویت: 1399/12/17 تعداد پست: 1772 از شدت عصبانیت از مسئولینه😂😂🤣😂😂 پس حلال اولسون😂😂 •••با چالشabremaman جونم وبا کمک یخچول جون جونیم هممون مانکن میشیم🥺😍❤️وزن اولیه ۵۵😒وزن هدف ۴۷_۴۸😎قدم153🐣•••عضواکیپ علمی تخیلی💎
خیلی_خری عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1617 برا اونایی ک سهام یک میلیونی دارن ۱۴ میلیون و اونایی ک ۵۰۰ تومنی دادن ۷ میلیون قراره وام کالا بدن چه خوب، اگه بشه حتما میگیرم،اگه بزارن باهاش یخچال بخرم یام فرش 🤣😂😁 اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐. همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن.
1378fati مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 706 پس حلال اولسون😂😂 😂😂😂👍👍 رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑
1378fati مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 706 چه خوب، اگه بشه حتما میگیرم،اگه بزارن باهاش یخچال بخرم یام فرش 🤣😂😁 اره اگ وسایل نیاز داری بخر رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑
خیلی_خری عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1617 اره اگ وسایل نیاز داری بخر ضامن میخواد؟؟؟؟ اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐. همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن.
1378fati مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 706 ضامن میخواد؟؟؟؟ ن عزیزم گفتن ضامن نمیخواد چون سهام عدالت خودش ضامن واممون میشه رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑
خیلی_خری عضویت: 1399/11/10 تعداد پست: 1617 ن عزیزم گفتن ضامن نمیخواد چون سهام عدالت خودش ضامن واممون میشه آها، خوبه ولی اون دوستمون که گفتن باید از مغازه مشخصی خرید بشه، قیمت رو زیاد میگن نگران شدم 😂. بیخیال همش فکروخیاله 😐🤣 اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐. همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن.
1378fati مدیر استارتر عضویت: 1399/06/06 تعداد پست: 706 آها، خوبه ولی اون دوستمون که گفتن باید از مغازه مشخصی خرید بشه، قیمت رو زیاد میگن نگران شدم 😂. ... اره گفتن فروشگاه هارو خودشون تعیین میکنن😒😑،ولی خب شاید قیمتارو مناسب بدن معلوم نیست ک رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑