2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچمو نزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@drZShoara مامان مهربون این کانال عضوشو

سلام
اولا متاسفم برای والدینی که فقط بخاطر زورگو بودن و بدن قوی تر داشتن به خودشون اجازه میدهند که کودکان بی پناهی که در دنیا هیچ کس را جز ما والدین ندارند را کتک بزنند و به این شکلی که اکنون میبینید با روان و جسم و آینده ی یک کودک بازی کنند.
خود والدین تا به حال نشده خوابشون نیاد و نخواهند بخوابند؟باید یه تنومند پیدا بشه و به شما سیلی بزنه؟
تنها راهی که از تربیت فرزند بلد هستید این هست که دست بزرگتون را روی بدن ظریف کودکتان فرو آورید؟
موقعی که تصمیم به بچه دار شدن گرفتید راه و روش فرزند پروری را مطالعه کردید؟صبر و حوصله ی برخورد با مسائل طبیعی کودک چطور ؟داشتید که اقدام به فرزند آوری کردید؟
بهرحال آسیبی که وارد کردید و استرسی که ایجاد کردید باعث این اتفاق شده و باز هم از صمیم قلبم احساس تاسف و تاثر برای این کودکان میکنم.لطفا اول سطح داناییتون را برای برخورد با کودکان بالا ببرید.اگر احساس میکنید کنترل خشم ندارید با روانپزشک و مشاور صحبت کنید.بعد که شیوه ی رفتاری خودتون را تغییر دادید به شرحِ وویسِ زیر برای درمان لکنت زبان فرزندتون اقدام کنید.👇👇
#دکتر_زهرا_شعرا

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
به فرزندانتان بگویید" دوستت دارم" .... بگویید "عاشقش هستید" او خودش متوجه آن نمی‌شود. عشق ماما ...

من اینا رو خیلی میگم خودشم خیلی بیشتر بهمون میگه ولی مشکلمون دعوا های منو باباش که اونم ضربه میبینه منم بداخلاق میشم باهاش یهو میگه دیگه دوستت ندارم منم سعی میکنم وانمود کنم نشنیدم همش تقصیر مامان بابامه بهش میگن اگه این کار بکنی دیگه دوستت ندارم میییگم نگید فایده نداره 😡

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
اینکه تعداد بچه بگی قضاوت داره یکی دوس داره صدتا بیاره ..سوالشو جواب بدین چیکار ب بچه هاش دارین

مسعله اینکه بخاطر تعداد بچه ها س که اون طفل معصوم داره کتک میخوره اگه یدونه بود اعصاب خانمم آروم بود و اون بچه کتک نمیخورد

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔
این تصمیم شما بوده ملت ک همه ب تصمیم شما نباید جلو برم ...تازه ایشون ازتون نپرسیدن کی باردار شدی این ...

اگه بجای افاضه فیض دقت میکردی

متوجه میشدی که گفتم چرا به خودت رحم نمیکنی یعنی علت این بی اعصابی همینه که فرصت به خودش نداده و مدام درگیر بچه و حاملگی و زایمان و...

و همین باعث شده کنترل کردن براش سخت باشه

اونوقت شما زبون مردمی؟؟؟؟ یا خود درگیری شدید داری؟

به شما چه ربطی داره من چی گفتم؟؟؟ فضول نباش حداقل

بخند، همین  
من اینا رو خیلی میگم خودشم خیلی بیشتر بهمون میگه ولی مشکلمون دعوا های منو باباش که اونم ضربه میبینه ...

اره اختلاف والدین کودک لجباز میکنه من میتونم ۲۰تا بچه بیارم ولی وقتی به جزییات فکر میکنم میگم همون یکیش کافی وقتی میگم جزییات یعنی رفتار خوب با بچه 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
حسادت به چی؟ چدا خصلت های درونی خودتون رو که بهش آگاه هم هستین رو به بقیه نسبت میدین خدا سهم هر ...

دقیق مردم بخاطر حسرت هاشون همیشه ب بقیه حمله میکنن ...منم با شما نبودم با کاربرای بودم ک بی ربط حرف میزنن ..

سعی کن دم نوش های ارامش بخش بخوری وقتی از دخترت عصبی میشی به جای دعوا با بری تو یه محیط دیگه و نفس عمیق بکشی مثلا ولش کن برو تو اتاق 

برای حل شدن مشکل داداشم یه صلوات میفرستی😔
اگه بجای افاضه فیض دقت میکردی متوجه میشدی که گفتم چرا به خودت رحم نمیکنی یعنی علت این بی اعصابی همی ...

همین بخدا

میان مثلا ادای روشنفکرا رو دربیارن که ما خیلی حالیمونه

اقا هر وخ اومدیم تایپیک شما خق دارید اینجوری حرف بزنین وگرنه در افشانیتون رو نگه دارین واسه خودتون

صرفا نظرم رو میگم.اعلان ها رو هم نخونده حذف میکنم.مهربون باشیم☺
مسعله اینکه بخاطر تعداد بچه ها س که اون طفل معصوم داره کتک میخوره اگه یدونه بود اعصاب خانمم آروم بود ...

تو از کجا میدونی بخاطر اینه ؟؟؟ والا اون که دکتر هم توی یه ثانیه نمیگه بخاطره چی هست ک شما راحت میگین 

تو از کجا میدونی بخاطر اینه ؟؟؟ والا اون که دکتر هم توی یه ثانیه نمیگه بخاطره چی هست ک شما راحت میگی ...

😂😂😂😂عزیزم برو بخواب

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔