2777
2789
عنوان

خیلی خسته و داغونم از دست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 132 پست
فدای سرت.توام داری همدم ایندتو توی شکمت پرورش میدی.باهاش حرف بزن اون همه چی و میشم که.انشالله بزرگ ک ...

به اون فکر میکنم بیشتر گریم میگیره 

اکن چه گناهی کرده من همش باید گریه کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شوهر منم همینطوری بود داشتم دق میکردم.ولی کاری باهاش کردم اول خدا بعد خواهرم پشتم بود که الان هرچی مادرش میگه بهش فقط چشمش به منه آیا مخالفتی دارم یا ندارم.البته بعد ۹سال زندگی و دوتا بچه.کسی که بچه برادرش وبه تو ترجیح بده مطمعن باش بچه خودشم براش مهم نیست.فقط خودت میتونی بهش ثابت کنی که زن وبچه خودش باید براش مهم باشن که کار خیلی سختیه

منم مشکل تورو دارم دقیقا درکت میکنم خیلیم اذیت شدم ولی الان از نظر احساسی سعی میکنم کمتر بهش وابسته ...

خیلی سخته اینجور مردا آدمو پیر میکنن،من که تو این دوسال که باهاشم به اندازه ۲۰سال پیر شدم

خیلی سخته اینجور مردا آدمو پیر میکنن،من که تو این دوسال که باهاشم به اندازه ۲۰سال پیر شدم

اون و باید شستشو مغزی‌ بدی که به مرور فقط دوران پیری زن و بچه آدم دورو برشن مخصوصا همسر

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
شت .پس انداز داشته باش همیشه.خودت هر چقدر دوس داری عیدی بده به بچه های سمت خودتون بحث نکن باش

خب بهم پولی که میده آمارشو ازم میگیره همش

چک میکنه که کجا خرج کردم و چی خریدم،هر کیم عیدی بهم داد ازم گرفت

گفتم خانواده منم به اندازه خانوادت حمایت کردن فرقی ندارن با هم برام

شما حرف بدی نزدی ولی شوهرت خیلی حرف بدی زده 

قصه نخور تو آدم خوش قلبی هستی مهم نیست که اون قدرتو نمیدونی تو به فکر خودت باش هیچ وقتم این قلب مهربونت رو فدای کسی که دلتو میشکنه نکن 😘

شما حرف بدی نزدی ولی شوهرت خیلی حرف بدی زده  قصه نخور تو آدم خوش قلبی هستی مهم نیست که اون قدر ...

همش خواستم با مهربونی زندگیمو درست کنم ولی بد تر شد.،تو شرایط سخت بارداریم مریض شدن براشون ابمیوه و سوپ درست میکردم میبردم،گفتم بذار شوهرم بفهمه که بلان مهمن ولی اون چیکار  کرد

همش خواستم با مهربونی زندگیمو درست کنم ولی بد تر شد.،تو شرایط سخت بارداریم مریض شدن براشون ابمیوه و ...

همسرت چند سالشه حس میکنم هنوز بچس مفهوم مستقل بودنو نمیدونه

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
همش خواستم با مهربونی زندگیمو درست کنم ولی بد تر شد.،تو شرایط سخت بارداریم مریض شدن براشون ابمیوه و ...

از همون اول صحبت فهمیدم چه قلب مهربونی داری دورت بگردم غصه شو نخور که بی ارزشه آدم قدر نشناسیه حرفاشم خیلی زشت بود مراقب مهربونیت باش کاش میتونستم کمکت کنم ❤❤❤