2777
2789
عنوان

خیلی خسته و داغونم از دست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2985 بازدید | 132 پست

فدای سرت.توام داری همدم ایندتو توی شکمت پرورش میدی.باهاش حرف بزن اون همه چی و میشم که.انشالله بزرگ ک شد میشه بهترین مونست.گریه نکن

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

ب این چیزهافکرنکن گلم الان فقط ب فکرخودت وبچه توی شکمت باش که توالان پناهشی وهمه کسش این چیزهاارزش ناراحت شدن نداره شوهرت الان اینجوری میگه بچه تون ب دنیابیاد ازهمه کس بیشتردوسش داره مردکه مثل زن نیست زنهابه محض باردارشدن ب بچه شون حس دارن ولی بعضی مردهامگه باچشم بچه روببینن که حس بگیرن بهش 

الان هم یه آیت الکرسی بخون واسه سلامتی خودت وبچه ات وبه هیچی هم فکرنکن 

سلامتی وظهورامام زمان صلوات بفرستین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مشکل تورو دارم دقیقا درکت میکنم خیلیم اذیت شدم ولی الان از نظر احساسی سعی میکنم کمتر بهش وابسته باشم و بیشتر نماز مو بخونم یا قرآن خیلی آرامش بیشتری دارم اينجوري همین که ميدونم خدا هیچ کس رو تنها نمیذاره و طوری کنارته که انگار فقط تو کل دنیا تو هستی و اون برام بشدت آرامش بخشه محبتش برام کافیه 

شوهرت یه احمقه خدا نکنه بمیری گریه نکن برای بچه سمه.بچه به دنیا بیاد سراسر استرسِ اونا اولیتش ...

مامانش فقط توقع داشتن و یادش داده این همه خوبی کزدن خانوادم بهش

اون چشاشو رو همه چی بسته فقط خودشونو میبینه

یاد همسر خودم افتادم بچمون تازه به دنیا اومده بود فقط از خوشگلی و نازی بچه های خواهر برادرش میگفت بعد 6 ماه جونش واسه بچه خودمون در اومد. 😶الانم فقط دخترشو میخواد😁

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
چاره چیه ؟😢 بعد چیشد مگه که بچه ی داداششو ترجیح داده؟

همش به من میگه مراعات کن سر خرج و مخارج 

اون وقت به اون ۲۰۰عیدی داد

بعد مامانم ۵۰۰عیدی به من داد گفتم به داداشم عیدی بدیم شر به پا کرد ۵۰تومن کافیه