2777
2789
عنوان

کیا از پروشگاه بچه اوردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 55 پست

خوش بحالتون ....من ک شوهرم حاضرشده تااخر عمر بپوسیم تو تنهایی ولی بچه نیاریم

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتون چرا نمیخواید بچه دار شید.اگه دوس داشتی جواب بده

چون دوست دارم بدون اینکه بچه بیارم یکی دیگه رو نجات بدم 

و اینمه زندگی یکی دیگه رو درست کنم ولی بچه ای هم متولد نشه 

اخه دوستم گفت بت اونایی که بچه دار میشن نمیدن کهه☹️☹️ اعصابم ریخت بهم 

وا برعکس راحت تر میدن، اگه بچه داشته باشین بیشتر سخت گیری میکنن 

یاد این جمله افتادم 

بهتره به جای دنیا آوردن یک بچه، بچه ای را به دنیا برگردانید 

ننه از من هیچی به دل نگیر🤧
خونه و ماشین داریم  من کارمندم و شغل ثابت دارم ولی همسرم نه

مهم همسرتون هست توی این کار شغل ازادشون ثابت؟ ینی اعتبار دارن چون تحقیق میکنن

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

منم تو فکرش بودم دوست داشتم بیارم ولی گفتن باید ۵ سال ازدواجتون بگذره ثابت شه مشکل دارید نمیتونید بچه بیارید و اینکه چیزی به نامش بزنید‌ از من میشنوی خواستی بیاریم نوزاد نیار من همش میگفتم بچه خوبه فلان حتی از پرورشگاهم بیارم عزیزه ولی وقتی بچه ی خودم به دنیا اومد انقدر سختم بود که میگفتم چه غلطی کردم بچه دار شدم حالا فکر کن اون بچرو خودتم به دنیا نیاورده باشی البته الان پسرم زندگیمه

تیکر تولد نفس مامان❤
اول باید وضع مالیتون خوب باشه که میگید خدارو شکرخوبه...یه آشناهای ما آورد گفتن باید یه تیکه زمین یا ...

اهان 

پس خوبه کهه 

انقدر دوستم گفت نه نمیدن نمیشه شما میتونید بیارید و اینا پشیمون شدم

وا برعکس راحت تر میدن، اگه بچه داشته باشین بیشتر سخت گیری میکنن  یاد این جمله افتادم  به ...

واقعا حرف درستیه 

تو این مملکت و با این وضعیت یه انسان بی گناه رو اضافه کنیم که چی بشه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

چون دوست دارم بدون اینکه بچه بیارم یکی دیگه رو نجات بدم  و اینمه زندگی یکی دیگه رو درست کنم ول ...

اگه یه دونه خودت بیاری یکی ام از پرورشگاه بهتر نیس 

حداقل باردار شدن حس کنی 

برای ظهور امام زمان (عج) و بخت گشایی همه جونا یه صلوات بفرستید 😍😍 کاربری سومم هست😑😍

نه اینجور نیست...یوقت یکی دوس داره بچه بیاره بخاطره ثوابش ...پرورشگاهها از خداشونه...پس خاله من یه دختر ویه پسر داره مدتیه میگه میخوام از پرورشگاه بیارم یه بچه بزرگ کنم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

نه عزیزم این چه حرفیه یکی از دوستامون یه اقای جا افتاده تازگی ها به رحمت خدارفته ۲تا دختر از پرورشگاه اوردا ز زمان کودکی شون هزینه تحصیل و دانشگاه فرستادشون این دوتا دختر همراه مادرش بزرگشون کرد اقا هم مجرد بود دوتا دختراش هم اینقدر خوب هستن