2777
2789
عنوان

کیا از پروشگاه بچه اوردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 694 بازدید | 55 پست
باید از لحاظ قانونی اول شش دنگ یه خونه رو بنامش کنین 

نمیشه زمین به نامش زد؟

ما داریم جمع میکنیم برا ایندش زمین بخیریم حالا بعدا استفاده کنه همونو نمیشه بزنیم به نامش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه زمین به نامش زد؟ ما داریم جمع میکنیم برا ایندش زمین بخیریم حالا بعدا استفاده کنه همونو نمیشه ...

من شنیدم که تا شش دنگ خونه به نام بچه پرورشگاهی نزنن تو محضر بچه رو تحویل نمیدن

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
چون دوست دارم بدون اینکه بچه بیارم یکی دیگه رو نجات بدم  و اینمه زندگی یکی دیگه رو درست کنم ول ...

💜

کاش همه طرز فکر شما رو داشتن

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
حالا مگه خودت به دنیا نیورده باشیش چه میشه؟ ربطی ندارع بچه سختی داره من خواهر زادمو بزرگ کردم تازه ...

به نظر من که فرق نداره ولی نوزاد خیلی اذیت میکنه بعد به قول یکی از دوستان شاید سالم نباشه و مشخص نشه بچه ی دو ساله اینا خوبه، من میخواستم بیارم چون طرز فکرم این بود این دنیا دنیای قشنگی نیست که یدونه بچه ی بی گناهو بیاریم چا بهتر که کمک یه بچه ی بی خانواده کنیم بهش عشق بدیم ولی اگر تونستی یدونم خودت حامله شو چون واقعا بارداری بهترین حسه هر وقت صدای قلبشو گوش میدادم یا تو شکمم لگد میزد حالم عجیب خوب میشد

تیکر تولد نفس مامان❤
 به نظر من که فرق نداره ولی نوزاد خیلی اذیت میکنه بعد به قول یکی از دوستان شاید سالم نباشه و مش ...

نه متاسفانه من اصلا نمیخوام باردار شم 

دلیلامم گفتم این دنیا اصلا جای قشنگی نیست اونا  دیگه به دنیا اومدن 

البته برآ من بچه های پروشگاه با بچه های خودم فرقی نداره

یکی از آشناها مون آورده یه دختر چهار ساله الان دوسال میشه 

سابقه ناباروری داشته بمدت ده پونزده سال 

خونه بنام نکرده   این شرط رو برداشتن ولی شش ماه موقت بود بعد سرپرستی دایم شد

تحقیقات انجام دادن میان خونه زندگیت میبینن