2777
2789
عنوان

میگو رو چطور درست کنم😥؟

2272 بازدید | 27 پست

سلام عزیزان،طرز پخت میگو سوخاری یا خوراک میگو رو بهم میگید؟ 

چطور درست کنم که خوشمزه بشه؟ 

برای 3نفر چقدر میگو لازمه؟ 

دائما  یکسان  نباشد  حال  دوران  غم مخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگو سوخاری منم میگو پاک کرده و پشتش گرفته رو تو سیر و زعفران میخوابونم ک بوش بره و آخرم نمک اضافه میکنم .بعد تو آرد و تخم مرغ و آرد سوخاری میزنم خوشمزه میشه اندازه 3نفرم نمیدونم چون من همیشه زیاد غذا درست میکنم بجای 4نفر 8نفر درست میکنم

اول که قیافه اش کمه ولی غذای سنگینی هست زود سیر میشه ادم . من نظری میریزم مقدارشو نمیدونم 

من میریزمشون توی یه قابلمه اب با نمک مقدار مناسب و یه نقطه کوچولو زردچوبه میذارم روی گاز از لحظه ای که جوش خورد ۵ دقیقه بعد خاموش میکنم صافش میکنم بعد اول توی ارد گندم میزنمش بعد توی تخم مرغ زده شده که ادویه بهش زدم بو نده بعدم توی ارد سوخاری و سرخش میکنم  

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
میگو سوخاری منم میگو پاک کرده و پشتش گرفته رو تو سیر و زعفران میخوابونم ک بوش بره و آخرم نمک اضافه م ...

مرسی عزیزم، چقدر بذارم تو سیر و زعفرون بمونه؟ 

من میگو درس کردم براناهار جای شماخالی اگه گیخای تابرات طرز تهیشو بگم باسیب زمینی و پیاز وارویه جات وفلفل خوشه روش انداخام سرخ کردم همشو جداجدا بعدش قاطیشو کردم ورب گوجه فرنگی زدم وبعدم سرشو زدم باحرارت ملایم بپزه 

میگورو پاک کردم و روکمرشو پاک کردم باچاقو وشستم وتوی ارویه جات قاطی کردم شمبلیله ماجنوبیا میزنیم بهش خیلی خوب میشه وبعدم بهشو ارد زدم نادم تو ماهیتابه داغ سرخ میشه بعدم نوش جان بابرنج یا نون وسبزی 

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

اول که قیافه اش کمه ولی غذای سنگینی هست زود سیر میشه ادم . من نظری میریزم مقدارشو نمیدونم  ...

ممنونم از توضیحاتت گلی👌🏻😍

مرسی عزیزم، چقدر بذارم تو سیر و زعفرون بمونه؟ 

میگو بهش سیروزعفرون کسی نمیزنه خاهرم این ایده خوده شهرای دیگس رنه جنوب این کارا نمیکنن

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

من میگو درس کردم براناهار جای شماخالی اگه گیخای تابرات طرز تهیشو بگم باسیب زمینی و پیاز وارویه جات و ...

نوش جانتون، اینم خوب و راحت بنظر میاد، مرسی عزیز 😍👌🏻

کجایی هستین؟؟

بوشهرعزیزم