2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهرم خودشو پرت میکنه روم

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 82 پست
من واقعا نیاز به کاراش ندارم ،شوهدم هست ،فقط ترسش برام میمونه

میاد کمک برادرش

منم زنداداشم حامله بود میرفتم خونشون کمکش

داداشم که نمیتونس هم سر کار بره هم هزار تا کار دیگه من کاراش میکردم تا جایی که میتونستم

شمام استراحت کن یه جوری ب بچه بفهمون اذیت نکنه مثلا در اتاقو ببند نیاد دیگه

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
به جای اینکه دعواش کنی که حساس بشه ، باهاش بازی کن ، باهاش نقاشی بکش ،نوازشش کن ، با دعوا کردن فقط ب ...

اصلا دعواش نمیکنم و خیلی هم دوسش دارم،چون قبل بارداری خیلی باهاش بازی میکردم اینجوریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=185365338]میاد کمک برادرش منم زنداداشم حامله بود میرفتم خونشون کمکش داداشم که نمیتونس هم سر کار بره هم هزار ...[/QUO

یبار تو اتاق خواب بودم در اتاقو بستم ،همچین درو باز کرد در گوشم داد میزد زن دایی سکته کردم،دیگه تا مامانش بیاد بگیرتش من سکته زدم😂😂😂

به شوهرت بگو دعواش کنه تا دیگه جرات نکنه بپره یا وقتی خواهرشوهرت نیست به مادرشوهرت بگو اگه این بچه خ ...

شوهرم وقتایی که خونست چند بار دعواش کرده ولی روزایی که خونه نیست و فقط خواهرشوهرمه من چیزی ننیگم

بهش رک  بگو بی زحمت جلوی بچت رو بگیر اتفاقی بیوفته جبران ناپذیره

امروز اومد باید به قول بچه ها نقش بازی کنم که اذیتم ،واقعا هم اذیتم،میاد پیشم دراز میکشه و پاشو میزنه به شکمم،مجبورم مدام دستم رو شکمم باشه ضربه ای به شکمم نخوره

اره بابا بچش تا نزدیک شد بگو آخ آخ حالم بد شده و ....🤣🤣

غذا هم درست میکنه تمام چیزایی که من نمیتونم بخورم و برام ضرر داره،دوباره همون غذایی که شوهرم میپزه میخورم😂😂😂

بخدا از دیشب که رفتن کمردرد گرفتم نمیدونم از ترسه یا چیز دیگه

احتمال داره . استرس خودش سمه تو این شرایط

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
غذا هم درست میکنه تمام چیزایی که من نمیتونم بخورم و برام ضرر داره،دوباره همون غذایی که شوهرم میپزه م ...

خوب بهش بگو اینا برا من مضره شما الکی میوفتی تو زحمت می مونه خورده هم نمیشه