2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهرم خودشو پرت میکنه روم

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 82 پست
یعنی چی بچست مگه درک از بارداری داره شما از یه بچه انتظار داری کاملا درک کنه ولی خودت با... تمام میگ ...

من از بچه ای که حرف حالیش نشه بدم میاد

نظر بقیه هم برام مهم نیست 

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اصلا حساس نیستم،چون همیشه دراز کشیدم فکر میکنم بخاطر این اینکارو میکنه نمیدونم

صداش کن پیش خودت ی کم باهاش بازیایه بی تحرک و نشستنی کن

بزار دوست داشته باشه

بعد وقتی باهات خوب شد ی بار که اینکارو کرد بگو دیگه دوست ندارم اگه اینکارو کنی تو به این خوبی نباید کارای بد کنی

من تو دلم نی نی دارم مریض میشه اگه اینکارو کنی

دوست داریم نی می مریض شه همه غصه بخورن گریه کنن

خلاصه به زبون بگیر بچه رو

بش اخم کن وبدون حرف زدن علامت برو اونور رو بده بهش بگو من نینی دارم نباید بپری روم حالم بد می ...

من اصلا نمیتونم از جام تکون بخورم فقط گلاب به روت برای دستشویی رفتن

مامانشم میگه این بچم خیلی موزیه،با وجود اینکه ۲ سالشه ولی از قصد این کارو میکنه

خونه ش مهمونی که نیومده میاد کاراشو میکنه

خب وقتی خودش میگه کاری نیست چرا بیاد؟ همچین موقع هایی ادم از کسی بهش نیکی نرسه خیلی بهتره تا اینکه بیاد و از یه طرف دیگه زجر ببینه 

خودم لغو کاربری زدم
من اصلا نمیتونم از جام تکون بخورم فقط گلاب به روت برای دستشویی رفتن مامانشم میگه این بچم خیلی موزیه ...

تو رو خدا رو بچه دوساله انگ نچسبونید به اون مادر بگو بچه دوساله توجه میخواد ،

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
من دعواش میکنم یا هرکسی میزنه زیر گریه حالیش نیست اصلا مامانشم بعد اینکه بچش کارشو انجام میده میاد ...

اینم خیلی ناز نازیه ولی من هم بهش محبت میکنم هم ب موقع دعواش میکنم گریه نمیکنه دیگع خودشو جمع میکنه

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
خب الان ب ما میگی میتونیم کاری برات انجام بدیم؟ 🧐 مگه هر روز پیش خواهر شوهرتی؟ 😶 اونم بچست برای ...

انگ نمیزنه خب خطرناکه میترسه،این بنده خدا جایی نرفته ،خواهرشوهرش میاد خونه اینا کمک کنه ،میره اشپزخونه اینام تو هال تنهان بعدم میگه نیا شوهرم کارا رو میکنه خواهرشوهره به نظرش داره لطف میکنه میگه نه میام تنهایی و...

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹