2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهرم خودشو پرت میکنه روم

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش تو مگه؟ استراحت مطلقی تو خونت چطوری کسی میاد ؟

آده عزیزم استراحت مطلقم میاد غذا میپزه،هر دفعه هم غیر مستقیم میگم شوهرم هست نمیخواد بیای میگه میام تنها نباشی

خب الان ب ما میگی میتونیم کاری برات انجام بدیم؟ 🧐

مگه هر روز پیش خواهر شوهرتی؟ 😶

اونم بچست برای جلب توجه این کارو میکنه نمیتونی انگی بهش بزنی 

یا نرو یا میری ب مامانش بگو میشه مواظب.... جون باشی . کاری داره؟ 😑

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
خب الان ب ما میگی میتونیم کاری برات انجام بدیم؟ 🧐 مگه هر روز پیش خواهر شوهرتی؟ 😶 اونم بچست برای ...

راهکار میخاد ک چجوری بگه یا ب کی بگه😐یکم مهربون تر باش

خودم لغو کاربری زدم

من پسر جاریم۶سالشه چند روز پیش دراز کشیده بودم با گوشی حرف میزدم یهو یه پشتی برداشت پرت کرد طرفم با پام جلوش گرفتم ک نخوره تو شکمم بعدشم کلییییی دعواش کردم 

و قـُل رَبّ ِ اَنــزِلـنـی مُـنـزَلاً مُبارَکاً وَ اَنـتَ خَیـرُالـمُنـزِلـیـن... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.... خدایا شکرت ک صاحب خونه شدم...
بزن تو گوشش بچه مریضو

یعنی چی بچست مگه درک از بارداری داره شما از یه بچه انتظار داری کاملا درک کنه ولی خودت با... تمام میگی بزن تو گوشش 😳🧐

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨