2777
2789
عنوان

بچه خواهرشوهرم خودشو پرت میکنه روم

| مشاهده متن کامل بحث + 1184 بازدید | 82 پست
خب الان ب ما میگی میتونیم کاری برات انجام بدیم؟ 🧐 مگه هر روز پیش خواهر شوهرتی؟ 😶 اونم بچست برای ...

عزیزم من نمیرم خونشون،خواهرشوهرم بخاطر دلسوزی و کمک میاد ،در صورتی که شوهرم تمام کارارو میکنه

و هرچی هم غیر مستقیم میگم که نیاز نیست بیاد ولی بازم میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جوري بهش اخم كن كه تا عمر داره يادش نره

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
خودت حساس بازی درمیاری اونم خوشش میادیکی دونارمحل نده بهش تدک میکنه

اتفاقا اصلا حساس نیستم،چون همیشه دراز کشیدم

فکر میکنم بخاطر این اینکارو میکنه

نمیدونم

به جای اینکه دعواش کنی که حساس بشه ، باهاش بازی کن ، باهاش نقاشی بکش ،نوازشش کن ، با دعوا کردن فقط بچه رو حساس می‌کنی 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
راهکار میخاد ک چجوری بگه یا ب کی بگه😐یکم مهربون تر باش

راهکار اینه نرررره    مگه مجبوره؟ 😐 

اونم بچست درک از بارداری نداره! 

مامانشم بیست چهاری نمیتونه بچشو بپاد ک خب اون نره فعلا 😶

واسه پرو فایلم ریپلای نکنید عوض نمیشه حتی شما  😤😤🤨🤨
آده عزیزم استراحت مطلقم میاد غذا میپزه،هر دفعه هم غیر مستقیم میگم شوهرم هست نمیخواد بیای میگه میام ت ...

بنده خدا خواهرشوهرتون خیلی مهربونه، خب نمیدونه بچه اش ادای پریدن در میاره شما میترسید، که صد البته حق دارید بترسید، بهش بگید که میترسید

این بچه هارو اخم کنی لج میکنن یه حالت جدی پیش همه بگو نکن عزیرم نکن گلم برو بشین 

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
راهکار اینه نرررره    مگه مجبوره؟ 😐  اونم بچست درک از بارداری نداره!  مامانشم ...

مگه میگه میرم؟ میگه میان خونمون چقد جبهه میگیری، آروم باش اول ببین جریان چیه بعد اینجوری کن 

خودم لغو کاربری زدم

بش اخم کن

وبدون حرف زدن

علامت برو اونور رو بده

بهش بگو من نینی دارم

نباید بپری روم حالم بد میشه

بعد با مهربونی ابروهاتو بالاپایین بده

از اون دسته دخترایی هستمـ!🌙🍊 که اگه برام سنگ پرتاب کنی برات گل پرت میکنم 🌸⚠️اما با گلدونش اونم سر قبرت-!-_-💕💣﴿ تیکر بارداریـ نی تیکـر 🐣🍓آرزومـه○→🌈💛﴾ منـ مث کاکاکتوسم😐💕 خار دارم نیا نزدیک🌵🌴🌜ادمـ خوبیـ باش خوبا کمـ نشدنـ-!🌸💙👌
من پسر جاریم۶سالشه چند روز پیش دراز کشیده بودم با گوشی حرف میزدم یهو یه پشتی برداشت پرت کرد طرفم با ...

من دعواش میکنم یا هرکسی میزنه زیر گریه

حالیش نیست اصلا

مامانشم بعد اینکه بچش کارشو انجام میده میاد دعواش میکنه میگه اذیت نشدی؟!!!

خیلی شیطونه

کلافه شدم دیگه