2777
2789
عنوان

مامان ها راهنمایی می خواستم

36 بازدید | 6 پست

سلام روز بخیر نوزاد ۱۴ روزه دارم و چون خودم شیر ندارم از شیرخشک آپتامیل ۱ استفاده می کنم پسرم خیلی برای مدفوع اذیت میشه کلی به خودش فشار میاره تازه شکمش هم درست کار نمی کنه عزیزان کسی راه حلی می شناسه

روغن محلی اندازه ی قاشق چای خوری بده بهش بخوره راحت میشه برانینی منم دعاکنین توکلیش ادراردیده شده😭

اللهم صل علی محمدوآل محمد خداجونم لطفاهرکی هرچی دلش میخواد بهش بده مصلحتشم توش قراربده  فرشته های زمینیت رو سالم وسلامت برام نگهدارهرثانیه بهتریناروبراشون رقم بزن خداخوبم  ماجزتوکسی رونداریم هوامونوداشته باش ای ارحم الراحمین اللهم صل علی محمدوآل محمد                     دوست عزیزی ک  داری امضامومیخونی ازخدامیخوام توزندگیت ب همه ی خواسته هات برسی  ممنون میشم توهم دعاکنی نینی گلموسالم وسلامت توبغلم بگیرم وخانه دارشم ⚘برای سلامتی خانوادم وخانوادت میشه صلوات بفرستی  اللهم صل علی محمدوآل محمد🌷
روغن محلی اندازه ی قاشق چای خوری بده بهش بخوره راحت میشه برانینی منم دعاکنین توکلیش ادراردیده شده😭

ممنون عزیزم ایشالا هر چه زودتر خوب میشن توکلت به خدا باشه عزیزم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیرخشک چی بدم عزیزم ؟ گلیسیرین کجاش بزنم ؟ یعنی روغن گلیسیرین بگیرم ؟

گلیسیرین از داروخانه بگیر ۱ سی سی با سرنگ آروم بریز تو مقعدش ،شیر خشک هم ببین چی بهش میسازه من نان میدم 

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori