2777
2789
عنوان

کیا بچشون مهرماه کلاس اول میره

245 بازدید | 23 پست

من پسرم مهر باید بره اول ولی خوب بخاطر کرونا امسال پیش دبستانی نرفت حالا نمیدونم ثبت نامش کنم برای کلاس اول یانه

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم پیش آنلاین بود.مهر می‌ره کلاس اول.به هر حال باید ثبت نام کنید.

وزن شروع:70/800،وزن اولیه:68،وزن جدید:61/400،وزن 99/2/28: 61،وزن 99/3/11: 60/700،وزن 99/4/8: 58/500،وزن 99/5/5: 57/300،وزن هدف: به هدفم رسیییییییییدم.💪💪💪💪.خواستن توانستن است💪💪💪💪*با تشکر فراوان از الهه جون و سرگروه های عزیز😍😍😍

پسرت نیمه ی اوله یا دوم؟ من پسرم نیمه ی اوله من نمیزارم یه سال عقب بیافته بهتره تو خونه کلاس اولو یاد بگیره هیجیم حالیش نشه کلاس اول باید زور نعلم بالا یر بچه باشه 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
متولد چ سالیه آذر ۹۳ باید پاییز بره کلاس اول؟

30آبان 93میدونم باید بره کلاس اول ولی خب پیش دبستانی امسال نرفت میترسم هیچی بلد نباشه در مقایسه با بچه های دیگه توی ذوقش بخوره

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

دوستان کلاس اول خییییلی مشکله خونه یاد داد گفتنش راحته

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
پسرت نیمه ی اوله یا دوم؟ من پسرم نیمه ی اوله من نمیزارم یه سال عقب بیافته بهتره تو خونه کلاس اولو یا ...

نیمه دومه