2777
2789

پسرم دو سال و هشت ماهشه.همه چیزش زود بود.راه رفتنش.نشستنش.حتی از پوشک گرفتنش

اما توی حرف زدن اصلا همکاری نمیکنه

کلمه میگه

جمله فقط مامان بریم پارک

مامان من جیش دارم

مامان بریم حموم

هیچ جمله دیگه ای نمیگه.فقط کلمه

بچه دخترخالم دختره ۶ ماه از پسر من کوچیکتره اون قشنگ حرف میزنه بعد همش این دوتا رو باهم مقایسه میکنن😔😔😔اونم هی از بچه ش ویس میفرسته که داره حرف میزنه

هی میگه اینو گفت اونو گفت

بخدا من خیلییییی باهاش حرف میزدم تمرین میکنم.کتاب میخونم ولی اصلا همکاری نمیکنه😔

برای برآورده شدن حاجتم نفری یک صلوات بفرستید لطفا🙏🌹🤩🥰😍از وقتی به خدا اعتماد کردم آرامش بیشتری دارم😍بیشتر خوش میگذرونم🥰عاشق شوهر و بچمم😍سال دیگه خونه میخریم و دیگه مستاجر نیستیم🙏🤩🥰😍مطمئنم هرچیزی که از دست دادم هزاربرابرش قراره بهم برگرده شک ندارم❤خدایا شکرت🙏❤♥️🌹

توی خونه حبسش نکن . بفرستش جایی که هم سنی هاش هستن 

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی مسخرش میکنن پسر منم شرایط شما رو داشت زود راه رفت ولی خوب حرف زدنش از چهار سالگیش شروع شد،

❤هر که در عشق سر از قله بر آرد هنر است، همه تا دامنه کوه تحمل دارند❤

یه مدت دیگه از حرف زدنش دیونه میشی مثل بچه خواهرم تا دو سال و نیم هیچی نمی گفت الان انگار رادیو گذاشتی کنارت سه سالشه 😐

من براش صاف و صادق بودم ولی اون فرو کاظم دوست داشت 😶

اذیتش نکن گنگ که نیس خدای نکرده🙁درست میشه

خدایا سپاسگزارم برای تک تک نفس های آدمای امن زندگیم❤️خداوندا آرامش،عشق،خیر و نیکی به قلبم عطا کن و لحظه ای دستمو رها نکن❤️خدایا سپاس بابت دردی که فک کردم هرگز ازش جان سالم به در نمیبرم اما برام شد سازنده ترین درمان❤️خداوندا با تمام وجودم با همین تن خاکی در آغوش میگیرمت و بوسه بر وجود لایتنهایت میزنم❤️

بهش تخم کبوتر بده 

احتمالا از سردی زیاد زبونش سنگینه

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘

یکی از سکوت بچه ها که بعد باعث افت تحصیلی میشه تتهایی هست. 

بعدش خودارضایی

بعدش افسردگی 

گوشه گیری

اصن روايت داريم : هركس پست ناجور بگُذارد قطع دسترسي ميشود! دَهنِــتو ببنـد اصن شايد خودت بَـدي! اصن شايد باهات لَجَن! دَهنِـتو ببنـد اصن شايـد ني ني يارا بدن! اصن شايد مُشكل از تو نيس !دَهنِـتو ببنـددير اومدي زودم قطع ميكني؟!دير اومدي زودم قطع ميشي؟! خُــب بِ دَرَك ! فقـط دَهنِتـو ببنـد! :| .

برادرشوهر من چهار سالگی تازه شروع کرده به حرف زدن الان ازهمه برادرا سرزبون دارتره بچه که بتونه مامان بابا رو بگه مشکلی نداره دیریا زود حرف میزنه بیخود به خودت حرص نده

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

عزیزم اینکه نگرانی نداره.وقتی کلمه میگه یا همون جمله های محدود یعنی از لحاظ تکلم مشکل نداره.حالا خودش کم کم صحبت میکنه مجبورش نکن اصلا

نوه دایی من الان چهار سالو نیمشه مث پسر شماس تازه گفتار درمانیم بردن گفته مشکلی نداره درست میشه