2777
2789
عنوان

عروس هلندی

174 بازدید | 21 پست

من ی عروس هلندیم ۵۰ روزشه به قفس عادت نداره   همش میخاد بیرون باشه  شبا بزور میزارمش توقفس  و همش خودشو میزنه به قفس 😭  فقط برای غذا خوردن میره داخلش و زود میاد بیرون چکار کنم بنظرتون!؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا۵٠روزه مگ چیزی میفهمه؟

خب چن روز بزارتوقفس باشه و روش ی چادری چیزی بنداز عادت میکنه دیگ خودشونمیکوبه

حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!!  باتو نیستم بابا:)  باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه  بابا د لامصب وا بدههـه                        چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/                                  برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم    
همش بیرون باشه یا میره زیر دستو پا یا خراب کاری میکنه این بنده خدا رو هم از زندگی کردن میندازه خودشم ...

دقیقا بخدا از زندگی منو انداخته نمیزاره  ی دقه دور بشم ازش

وا۵٠روزه مگ چیزی میفهمه؟ خب چن روز بزارتوقفس باشه و روش ی چادری چیزی بنداز عادت میکنه دیگ خودشونمیک ...

پنجاه روزه رو میبینی انگار بالغه فقط کم تجربه دنبال پدر و مادرش میگرده اگه قبلش پدر و مادرش بهش دون داده باشن تا یه صدایی میشنوه مخصوصا صدای آزژیر ماشین  دیگه واویلاست انقد پرواز میکنه خودشو میزنه به درو دیوار تا یه جاش بالاخره زخمی بشه البته بهش محبت بشه کم کم یادش میره

من میخوام پرنده بخرم  به نظرت چی بخرم به جز عروس هلندی

عروسهلندی خیلی خوبع سروصدا دارن اما بامزه ان. مرغ عشق سرصدا زیادی داره. من به شخصه ب جزعروس هلندی هیچ پرنده دیگع رو واسه حیوون خونگی انتخاب نمیکنم قیمتشم مناسبه درامد هم داره 

هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)