2777
2789
عنوان

جوش شیرین در کرونا+عکس

1635 بازدید | 29 پست

اونایی که معتقدین بخور جوش شیرین برای کرونا خوبه و تجویز هم میکنید برای دیگران تشریف بیارید

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوردنش ضرره 

من خودم هفته ای یه بار بخور جوش شیرین میدم 

یه قاشق چای خوری در ۲ لیتر اب 

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

شوهر خاهر من البته شهر دیگه ان مبتلا شد ازپنجم عید 

تا دیروز سرفه چرکی و سر درد و حالت سرماخوردگی

انقد نرف نرف ک امروز رفته دکتر 

درگیری ریه زدن براش اسکن 

چند درصدشو هنو نمیدونم 

کلی هم داروی گرون باید بخوره

خودمونو کشتیم گفتیم روز اول برو دکتر نرف

جوش شیرین بی کربنات سدیمه و در اثر حرارت دی اکسید کربن آزاد میکنه و خیلی برای کسی که بیماری تنفسی داره خطرناکه مهلکه توروخدا هر کی تاپیک میزنه کرونا گرفتم از خودتون تجویز نکنید حق الناسه ها

خوردنش ضرره  من خودم هفته ای یه بار بخور جوش شیرین میدم  یه قاشق چای خوری در ۲ لیتر اب&n ...

توضیحاتم و بخون ترکیباتش و ببین 

ب هر چیزی نمیشه اعتماد کرد کسی ک ۹۰درصد درگیری داشته حالا بخور میداد نمیداد قرار بوده بمیره با ی عک ...

عکس و از پیچ دکتر متخصص برداشتم عزیزم

من همین الان بخور سرکه سیب دادم  نکنه اینم مثله جوش شیرینه !!!؟؟؟😣

اونو نمیدونم عزیزم اظهار نظر نمیکنم ان شاالله که خوب باشه اول راجع به ترکیباتش تحقیق کن