2777
2789
عنوان

جوش شیرین در کرونا+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1640 بازدید | 29 پست
شوهر خاهر من البته شهر دیگه ان مبتلا شد ازپنجم عید  تا دیروز سرفه چرکی و سر درد و حالت سرماخور ...

دارو هم نخورده بودن 

همسر منم همین علائم ولی دارو میخوره 

برا عکس نمیاد دکتر  

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . پنجره ،فکر ،هوا ،عشق ،زمین مال من است . چه اهمیت دارد گاه اگر می رویند قارچ های غربت.
توضیحاتم و بخون ترکیباتش و ببین 

من این کارو الان حدود دوماه انجام میدم مشکلی پیدا نکردم باید خیلی کم استفاده کرد یه قاشق چای خوری یا حتی نصفش

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب هر چیزی نمیشه اعتماد کرد کسی ک ۹۰درصد درگیری داشته حالا بخور میداد نمیداد قرار بوده بمیره با ی عک ...

منطق که داریم دی اکسی کربن از بچگی میدونیم که برای انسان ضرر داره

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
جوش شیرین بی کربنات سدیمه و در اثر حرارت دی اکسید کربن آزاد میکنه و خیلی برای کسی که بیماری تنفسی دا ...

دقیقا منم تنگی نفس شدید داشتم به هر کی رسیدم گف بخور جوش شیرین بده

ب عقل خودم رجوع کردم که یه بخار قلیایی ریه مو التهابشو بدتر نمیکنه ؟؟؟؟؟

تا اینکه با پزشکم درمیون گذاشتم دقیقا حرف شما رو زد گفت خدا رحم کرده گوش نکردی 

مسئله اینه که طب سنتی کنار طب نوین جواب میده  ولی مردم میخوان تنهایی ازش استفاده کنن

بهترین جواب 

من خودم دکتر خیر اندیش رو قبول دارم 

وایشون گفتن از چند قطره خیلی کم نعنا استفاده کنید برای بخور

من این کارو الان حدود دوماه انجام میدم مشکلی پیدا نکردم باید خیلی کم استفاده کرد یه قاشق چای خوری یا ...

چرا چه اصراری داره به استفاده از دی اکسید کربن خودت فکر کن 

من همین الان بخور سرکه سیب دادم  نکنه اینم مثله جوش شیرینه !!!؟؟؟😣

عزیزم من اینو هم بهم گفتن امتحان کن سرچ زدم نوشته بود یه جا خوبه اما چن جا نوشته بود ب ریه آسیب می‌رسونه 

سعی کن استنشاق نکنی بخوری 

به طب سنتی اعتقاد نداری شما؟

چرا عزیزم من خودم سردرد خوشه ای همسرم رو همزمان با طب نوین و دکتر خیراندیش مداوا کردم 

تعصب تو هر چیزی اشتباهه

عزیزم من اینو هم بهم گفتن امتحان کن سرچ زدم نوشته بود یه جا خوبه اما چن جا نوشته بود ب ریه آسیب می‌ر ...

از قدیم میگفتن نونی که جوش شیرین میزنن معد رو خراب میکنه کیکای بیرون جوش شیرین داره نخورین... یادتونه؟

استعمال جوش شیرین به هر صورت اشتباهه

خانما الان چند تا داروی ضد ویروس اومده سعی کنید به اطرافیانتون آگاهی بدین هفته اول بهترین زمان مصرف داروهای ضد ویروسه ولی هفته دوم اگه مریضی پیش بره وارد فاز التهابی بشه دیگه با ویتامین و ... درمان نمیشه

چی هس داروها عزیزم

بستگی به این که درگیری چقدر باشه متفاوته 

فاویپیراویر کلروکلین که البته بحث سرش هست داکسی سیلین و ضعیف تر از اونها فاموتیدین و ناپروکسن 

و هر کدوم از اینها فقط با تجویز پزشک موثره