2777
2789
عنوان

از بین رفتن فیبروم رحم با تغذیه

| مشاهده متن کامل بحث + 42343 بازدید | 30 پست

طب سنتی افلاطون درمان قطعی فیبروم 09179170344 

طب سنتی افلاطون درمان انواع بیماریها با داروهای گیاهی طبی  با بیش از سی سال تجربه ارسال دارو به همه نقاط ایران و خاورمیانه رزرو نوبت 09179170344
کارایی که کردم  ترک کامل مواد غذایی حاوی نگهدارنده و کارخانه ای و کنسروی ینی سوسیس کالباس کنسر ...

سلام دوست خوبم،واقعا اثر داره ؟من ۶ ماه پیش میوم خلف رحم رو که ۷۷میلی بود درآوردم و بعد از دردهای لگنی ،که مراجعه کردم به پزشک ،متوجه شدن که میومی در همون قسمت رشد کرده و بزرگتر از قبله..حتی چند میومدکوچیک تر و کیستهای تخمدان..و آندومتریوز که نشون میده  چسبندگی زیاده ،،حالا دکترها نظرشون اینه با لاپارسکوپی رحم رو در بیارم ..آخه من ۴۲ سالمه و میگن ضررهای بعد عمل بیشتره..لطفا بیشتر راهنماییم کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه فیبروم خیلی بزرگ سی سانتی داشتم که واقعا زندگی کردنو برام سخت کرده بود ولی خداروشکر توسط یه دکتر خوب و مهربون طب سنتی بدون هیچ مشکلی درمان شدم پیشنهاد میدم برای مشکل فیبرمتون به ایشون مراجعه کنید. شمارشو براتون می‌گذارم 

09367461816

من یه فیبروم خیلی بزرگ سی سانتی داشتم که واقعا زندگی کردنو برام سخت کرده بود ولی خداروشکر توسط یه دک ...

سلام عزیزم شما چی استفاده کردید که فیبرم رفع شد؟ آیا در زمان بارداری هم فیبرم شما رو اذیت کرد؟ 

سلام عزیزم شما چی استفاده کردید که فیبرم رفع شد؟ آیا در زمان بارداری هم فیبرم شما رو اذیت کرد؟

عزیزم من بعد سقطم ک عاملش فیبروم بود ،فیبرومم رو عمل کردم سه تا بزرگش که ۱۶ سانت و نه سانت و شش سانت رو با عمل در آوردم ولی بعد یکماه از عملم رفتم سونو ک گفت چندتا. فیبروم دارم که بزرگیست سه سانته دکتری هم ک عملم کرد گفت در اومده باز وگرنه من در آوردم همه رو دیگه من بعدش شروع کردم به خوردم قرص آتورواستاتین کورکومین چای سبز ورزشم خیلی مهمه ، رفتم سونوگرافی گفت فیبرومم خود تخریبی شده و از بین رفته شده یه فضای خالی و خیلی براشون جالب بود گفتم من اینجوری از بین بردمش بعدش باردار شدم الان دخترم سه سالش شده دیگه اصلا فیبرومم نرفتم سونو بدم هفته دیگه می‌خوام برم دکتر سونو بدم هر سه ماه یه دوره داروها رو میخورم

سلام دوست خوبم،واقعا اثر داره ؟من ۶ ماه پیش میوم خلف رحم رو که ۷۷میلی بود درآوردم و بعد از دردهای لگ ...

سلام دوست عزیز. شما فیبرومتون رو آخرش چیکار کردید؟چطور بعد از 6 ماه از عملتون دوباره فیبروم با این سایز رشد کرده بود؟دکترا نگفتن دلیلش چیه؟من فیبروم داره و چون درد و فشار داره دکتر گفته لاپاراسکوپی کنم. الان پیام شما رو خوندم تسترس گرفتم اگر انقد زود برگرده چی

سلام برای چای سبز برای درمان و توقف رشد فیبروم جواب داده و خیلیا نتیجه گرفتند. درمان فیبروم با چای سبز رو جدی بگیرید روزی نصف قاشق چای سبز رو با آب جوشیده شده با دمای ۸۰ درجه که خیلی تلخ نباشه دم کنید دو یا ۳ فنجان نوش جان کنید.

عزیزم من بعد سقطم ک عاملش فیبروم بود ،فیبرومم رو عمل کردم سه تا بزرگش که ۱۶ سانت و نه سانت و شش سانت ...

سلام خانمی خوبین؟نمیدونم بازم این تاپیک میای یا نه؟

منم فیبروم رحمی دارم سه تاش بزرگه و بقیه زیر 13 میلی هس.میخواستم بدونم شما الان حالتون چطوره؟؟؟

بازم فیبروم دارین یا نه؟؟؟

شما اون دوتا قرص رو خودسر استفاده میکنین یا با دستور پزشک؟؟؟

من کیست شکلاتی هم دارم اگه استفاده کنم برا کیستم نکنه ضرر داشته باشه؟؟

ذخیره تخمدانمم که یک دهم هس و هیچ بچه ایی ندارم 

توروخدا اگه پیاممو میبینی جوابمو بدید واقعا مونده شدم.

فقط منتظر معجزه هستم که عمل نرم.