2777
2789
عنوان

از بین رفتن فیبروم رحم با تغذیه

42174 بازدید | 30 پست

دوستان من فیبروم رحمم در بارداری اولم ک توی هفته ۱۶ هم سقط شد(بخاطر فیبرومم) به بیست سانت رسید که بعد از سه ماه از سقطم عمل کردم و در اوردم ولی بعد از یکماه ک سونو کردم دیدم یکی از فیبرومام ک پنج سانت و دو تا دو سانتو یک سانت در نیاورده

بعد دنیا رو سرم خراب شد و این وسطم حامله شدم و پوچ شد

بعدش گفتم من حتما باید این فیبرومو از بین ببرم با تغذیه و راهشو پیدا کنم کلی مقاله خوندمو تمام نتایجشو عمل کردم و فیبرومم بعد شش ماه نکروز شد و از بین رفت و جاش یه توده خالی شد

ولی بعدش دوباره ناپرهیزی کردم و فیبرومم سه سانت شد دوباره شرو کردم ک پرهیزای تغذیه ک ببینم اینم از بین بره خیالم راحت بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارایی که کردم 

ترک کامل مواد غذایی حاوی نگهدارنده و کارخانه ای و کنسروی ینی سوسیس کالباس کنسرو سس...

دوم ترک سردیجات و به جای اونها خوردن مواد غذاییه مفید آجیل چیزایی ک امگا ۳ داشته باشه

سوم خوردن سرکه سیب

چهارم خوردن چای سبز خیییلی زیادددد ینی دو تا فلاکس 

پنجم قرص چربیه خون آتورواستاتین 

شش خوردن سبزیجااات زیااااد ینی میریختم توی مولینکس با یه لیوان آب و مصرف آب و مایعات فراوااااان

هفتم خوردن میگو و ماهی

هشتم ترک گوشت گوساله و کم کردن گوشت قرمز 

نهم ورزش و افزایش فعالیت 

دهم نوشتن کالری مصرفی توی برنامه ها تا میزان پروتئین مناسب بخورم از اونطدف کربوهیدراتو چربیو کم کردم

جای فیبرومم یه حفره خالی تشکیل شده ک اولش فکر کردن من رحمم دوشاخه یا دو تا رحم دارم ک با ام آر آی مشخص شد ن فیبرومس

الان توی اون حفره دوباره یه فیبروم ریز در اومده ک باز رعایت میکنم سه ماه دیگه برم سوند ببینم چی میشه

کارایی که کردم  ترک کامل مواد غذایی حاوی نگهدارنده و کارخانه ای و کنسروی ینی سوسیس کالباس کنسر ...

عزیزم یه سوال داشتم میزان مصرف گوشت قرمز کامل قطع بشه یا کمتر بشه 

چون من درمان نازایی هم میکنم نمیشه درمان کاملی که گفت رو انجام داد

مثلا هفته ای دو تا بند انگشت زیاده؟؟

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

یازدهم قرص د ۳ خوردم و سطح د۳ رو توی رنج نرمال رو ب بالا رسوندم در حالی ک خیلی پایین بود دوازهم باد ...

بادکش و آره میگن عالیه

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

کارایی که کردم  ترک کامل مواد غذایی حاوی نگهدارنده و کارخانه ای و کنسروی ینی سوسیس کالباس کنسر ...

سلام شماکامل درمان شدین توروخدا ب منم بگین چیکارکنم ی میوم ۲سانتی دارم