2777
2789
عنوان

شما به نی نی 7ماهه چی میدین میخوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 25 پست
کمر درد شدید

منم کمردرد دارم، البته دیروز که یکم سرپا بودم شدید یود ولی امروز کمتره قبلشم زیر شکمم گاهی راست گاهی چپ درد میکرد الانم بعضاً درد میکنه ولی خیلی کم، الان بیشتر میسوزه دردش اونجوریه قسمت کشاله ران و لگن ، سینه درد هم دارم خیلی حساس شده سینه‌هام ۸ روز مونده به موعدم بنظرت باردارم ؟ خیلی درد زیر شکم داشتم چند روز بعد از اقدام و حتی تا چند روز پیش، کشاله رونم دردش میزد به پاهام ولی الان کمتره ، بیشتر کمرمه و سستم

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
مگه واکسن نزدی ببری وزنوقد چندبود 

واکسن که شش ماهگی زدم اون موقع هفت کیلو بود الان هم خیلی تغییر نکرده می‌خوام ببرمش دکتر

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واکسن که شش ماهگی زدم اون موقع هفت کیلو بود الان هم خیلی تغییر نکرده می‌خوام ببرمش دکتر

شبا خوابیدن بهش شیرخشک بده 

چق____________درسخته منطقی فکرکنی....... وقتی احساساتت داره خفت میکنه....... 
شبا خوابیدن بهش شیرخشک بده 

بهداشت میگه این کارو نکن دکترش هم همینو می‌گه میگه بهش غذا بده آخه مگه بچه تو این سن چقدر غذا میخوره نمی‌دونم چیکار کنم

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
منم کمردرد دارم، البته دیروز که یکم سرپا بودم شدید یود ولی امروز کمتره قبلشم زیر شکمم گاهی راست گاهی ...

اره منم همینارو تجربه کردم عزیزم بس مبارک 

بهداشت میگه این کارو نکن دکترش هم همینو می‌گه میگه بهش غذا بده آخه مگه بچه تو این سن چقدر غذا میخوره ...

شیرخودتومیدی؟ بچه های من شیر خشکین 

اره منم همینارو تجربه کردم عزیزم بس مبارک 

واای مرسیی امیدوارم اونجوری باشه😍 تا سر ماه باید صبر کنم ولی خیلی سخته صبر کردن خیلییی😑😑😑

با وجود خدا هر غیر ممکنی ممکن میشود، خدایا خودت میدونی..❤❤❤❤
شیرخودتومیدی؟ بچه های من شیر خشکین 

آره 

واای مرسیی امیدوارم اونجوری باشه😍 تا سر ماه باید صبر کنم ولی خیلی سخته صبر کردن خیلییی😑😑😑

اولشه ؟

پسر منم همینطوره خب چه ایرادی داره من حساسیت نشون نمیدن الحمدلله سالمه خب یکم ریز نقشه همه میگن چرا انقد ریزه و...عوضش خیلی باهوشه هزار ماشاءالله

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.