2777
2789
عنوان

جدی چیشد

456 بازدید | 59 پست

که از باباهامون که  همه زندگیشونو به اسم مامانامون کردن رسیدیم به سیبیل کوسه اییا

بیا دورت بگردم بیا خرجتم من بدم گریه نکن سیبیلات کم پشت میشه

فکر کن پسره به دوستم گفته مادی گرا پشمام ریخته طرف شیپیش تو جیبشم نبودو اینو میگفت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی پررو و پرنسس شدن جالبیش اینه که وقتی به یه جایی میرسن پول میاد دستشون یادشون می افته که این زن باب میلیون نیست(همه رو نمیگم )

این کاربری دست دو نفره♥️🥰
خیلی پررو و پرنسس شدن جالبیش اینه که وقتی به یه جایی میرسن پول میاد دستشون یادشون می افته که این زن ...

دقیقا هیچیم ندارند اینطورین یعنی یه پسرایی میگن دخترا مارو برای پول میخوان که ته حسابشون خالی تر از کویره

دیشب یه مرد تایپک زده بود شما زنا اگه هیچی نداشته باشیم باهامون ازدواج نمیکنین گفتم باسن گشادی خودت گردن بقیه ننداز اصن یه کار درست درمون داری؟

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

دقیقا هیچیم ندارند اینطورین یعنی یه پسرایی میگن دخترا مارو برای پول میخوان که ته حسابشون خالی تر از ...

دقیقا همین رو بگو هیچی ندارن چه قوانینی هم برای دختره می‌زارن با مادرم اونطپری رفتار می‌کنی با خواهرم اینطور اینجور باید بکنی اونجوری باید بکنی 

این کاربری دست دو نفره♥️🥰
دیشب یه مرد تایپک زده بود شما زنا اگه هیچی نداشته باشیم باهامون ازدواج نمیکنین گفتم باسن گشادی خودت ...

خودشون اگه دختره یکم بدنشون اونطوری که اونا نمیخوان باشه نگاشم نمیکنن چرا ما باید با بی پولی اونا کنار بیاییم ؟

خودشون اگه دختره یکم بدنشون اونطوری که اونا نمیخوان باشه نگاشم نمیکنن چرا ما باید با بی پولی اونا کن ...

والا 

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

واقعا پول نداشت و این حرفو میزد؟؟؟ گناه داشته واقعا

اره من میگفتم بیا یه فکری کنیم واس زندگیمون بعد ک نمیتونست کاری برام بکنه اخرش میگفت تو فقط واس پول منو میخوای پول نداشته باشم بهم نگاهم نمیکنی ک البته تفسیر خودش  بود