2777
2789

روانشناس کودک عالی میخوام توروخدا کسی میدونه دریغ نکنه

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
بچه تون چشه

پسرم از رعد برق ترسید الان هی ترس اضطراب میاد سراغش نمیخوابه چیزی نمیخوابه سابقه ی اضطراب استرسم داره دارم دیونه میشم چی کار کنم 

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از روانشناس های کلینیک فرهنگیان وقت بگیر چند سال پیش که من رفتم دکترای خوبی داشت 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
از روانشناس های کلینیک فرهنگیان وقت بگیر چند سال پیش که من رفتم دکترای خوبی داشت 

کجاس؟خوبن؟واس بچه رفتین شما؟

کجاس؟خوبن؟واس بچه رفتین شما؟

من برای بچه نرفتم ولی بودن کسانی که بچه آورده بودن بله خوبن 

۱۷ شهریور 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪