2777
2789
عنوان

لطفا تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 40 پست
مرسی عزیز دلم محتاجم به دعات همین امشب کلی گریه کردم از بس دلم گرفته بود🥺❤️

عزیزدلم برای آرامش دلت و حاجت رواییت صلوات می فرستم

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم برات ۱۰۰ تا صلوات می فرستم،این چهل شب و دعات می کنم،شما هم از سلامتی بچه ت بی خبرمون نزار

چقد مهربونی تو عزیزممم😍😍😍

چشم گلی انشالله به حاجت دلت برسی 😍😘🌺

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
سلام ایشالا حاجت روا باشی و خدا پدر و مادرتونو بیامرزه🌹...خیلی محتاج دعام برا منم دعا کن اسمم مریم

مریم جان خدا حاجتت و بده و عاقبتت و بخیر کنه

من به دعای دیگران در حق خودم اعتقاد دارم،اگه دعام کردی و برام صلوات فرستادی یا آیت الکرسی خوندی لایکم کن،تا منم دعات کنم مهربون،برات آرزوی عاقبت بخیری و حاجت روایی دارم 
توروخدا منو یادت نره باردارم دلم شکسته از خدا بخواه که بچه سالم و صالحی بهم بده

عزیزم خدا حاجت قلبیت و بده،نی نی تو برات صحیح و سالم حفظ کنه،مطمئن باش یادم نمیره خواهر گلم

چقد مهربونی تو عزیزممم😍😍😍 چشم گلی انشالله به حاجت دلت برسی 😍😘🌺

لطف داری مهربون...سال ۹۹ برای من و خانواده م فاجعه بوده،از همه مهمتو مادرعزیزم و از دست دادم،ولی هر وقت حالم بد بود دویتان نی نی سایتی دعام کردن حال دلم بهتر شد،اوضاع روبه راه تر شد،الانم از همتون می خوام با دلای پاکتون خواهر حقیرتون و دعا کنید

اسماتون و می نویسم این چهل شب دعاتون می کنم...شما هم منو تو نماز و روزه هاتون دعا کنید،خدا عاقبت هممونو ختم به خیر کنه

لطف داری مهربون...سال ۹۹ برای من و خانواده م فاجعه بوده،از همه مهمتو مادرعزیزم و از دست دادم،ولی هر ...

عزیزم‌🥺

خدا بهتون صبر بده انشالله و از این به بعد فقط روی خوش زندگی رو ببینید و خوشبخت و عاقبت بخیر بشین 🌺

انشالله خدا آرامش کثیر به دلت عطا کنه و روح مادرتون غرق رحمت و مغفرت باشه🌺🤲

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
عزیزم‌🥺 خدا بهتون صبر بده انشالله و از این به بعد فقط روی خوش زندگی رو ببینید و خوشبخت و عاقبت بخی ...

عزیزم ممنون از دعاهای قشنگت